Accidente de circulatie 30 decembrie – 2 ianuarie

0

În seara de 30 decembrie 2010, în jurul orei 20.45, pe DJ 157D, în localitatea Gârcina, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Ion, de 51 ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, conducea un autobuz, pe DJ 157D, în interiorul localitătii Gârcina, judetul Neamt, deplasându-se dinspre Cuiejdi spre Gârcina, într-o curbă la dreapta, în pantă, a surprins si a accidentat grav pe N. Mihai, de 27 ani, din comună, care se afla întins pe carosabil. În urma evenimentului rutier, victima a fost transportată la unitatea medicală, unde a fost diagnosticată cu fractură falangă 2 la degetele 3 si 4 si fractură falangă 3 la degetul 5 de la mâna stângă si etilism acut. Cercetările sunt continuate de către Politia municipiului Piatra-Neamt.

În dimineata de 31 decembrie 2010, în jurul orei 08.30, pe strada Gh. Asachi, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.

Din primele verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Iulian, de 28 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe strada Gh. Asachi, din municipiu, a surprins si accidentat grav pe T. Vasile, de 87 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, care se deplasa pe carosabil, pe partea dreaptă, pe lângă bordură, în aceeasi directie de mers.

În urma evenimentului rutier, pietonul a fost diagnosticat cu traumatism craniano-facial cu pierderea stării de constiintă si comotie cerebrală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,69 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de către Politia municipiului Piatra-Neamt.

În seara de 01 ianuarie 2011, în jurul orei 22.40, pe DN 15, în localitatea Săvinesti, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală usoară a unei persoane. În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Petru, de 21 ani, din Roznov, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15, în localitatea Săvinesti, judetul Neamt, a surprins si accidentat usor pe E. Ionut, de 21 ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, care circula în calitate de pieton pe partea dreaptă a părtii carosabile, în aceeasi directie de mers. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală usoară a pietonului care a fost transportat la unitatea medicală, unde a fost diagnosticat cu politraumatism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Rutier Neamt.

În ziua de 02 ianuarie 2011, în jurul orei 18.10, pe DN 15, în comuna Grinties, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce V. Ovidiu, de 46 ani, din localitatea Husi, judetul Vaslui, conducea un autoturism, pe DN 15, în interiorul comunei Grinties, judetul Neamt, deplasându-se dinspre Poiana Teiului spre Borsec, a surprins si a accidentat mortal pe K. Sabin, de 53 ani, din comuna Grinties, judetul Neamt, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis si fără să se asigure. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Rutier Neamt.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate