Accident stupid

0

Un batran care facea offroad a accidentat alt batran care dormea pe camp…
În ziua de 13 iulie, în jurul orei 13.10, în localitatea Serbesti, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele verificări, politistii au stabilit că în timp ce C. Vasile, de 67 ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, conducea un autoturism pe calea de acces dintre două drumuri comunale din satul Serbesti, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, a surprins si accidentat pe A. Constantin, de 60 ani, din aceeasi comună, care dormea pe marginea drumului. Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură deschisă ambele oase glezna stângă. Evenimentul rutier nu este considerat accident de circulatie întrucât locul unde s-a produs nu face parte din categoria drumurilor publice. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra-Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate