Accident rutier mortal

1

În dimineata de 28.10.2012, în jurul orei 05.00, în timp ce numitul G. Valerian, de 20 ani, din mun. Bacău, judetul Bacău, conducea un autoturism, pe E 85, având directia de deplasare Bacău – Roman, în afara localitătii Secuienii Noi, din cauza oboselii, a pătruns pe sensul opus de mers si a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar pe sensul de mers Roman – Bacău, de F. Petre, de 43 ani, din comuna Săbăoani, judetul Neamt.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto G. Valerian, care nu purta centura de sigurantă, rănirea gravă a lui P. Daniel, de 20 ani, din comuna Hangu si rănirea usoară a lui N. Alexandru, de 19 ani, din comuna Borca, V. Răzvan, de 22 ani, din mun. Rădăuti, jud. Suceava, P. Georgel, de 20 ani, din mun. Brăila, jud. Brăila, toti pasageri în autoturismul condus de G. Valerian. Conducătorul celuilalt autoturism implicat în accident F. Petre a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Atât el cât si fiul său F. Dragot, de 18 ani au fost răniti usor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. nationalistu` spune

    De ce naiba luam numai tampenii drept exemplu din vest si nu luam exemple cu adevarat bune? Cum avem doar drumuri nationale de ce sa nu separam sensurile de mers cu obstacole? Parapeti metalici sau macar balize de plastic cu nisip sau apa.De ce e asa de greu? Macar in zonele unde se produc des tragedii.In Suedia si nu numai in zonele cu potential ridicat de producere a unor asemenea accidente,sensurile sunt separate de parapeti metalici.In felul acesta se respecta si limita de viteza,ca doar nu sunt toti tampiti sa mearga ca nebunii.Am uitat.Vor deveni MVC-urile inutile. Asa ca nu putem decat sa spunem Doamne apara si pazeste! atunci cand plecam la drum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate