Accident rutier in zona podului de la Caprioara

0

Dupa ce autoritatile nemtene s-au jucat de-a „uite giratoriul, nu e giratoriul” a venit vremea ca acesta sa isi demonstreze eficienta.
Deplasandu-se din directia Gara catre Maratei, un cetatean basarabean nu a putut ghici ca urmeaza o intersectie cu sens giratoriu si s-a trezit de o data ca trebuie sa dea prioritate de stanga. Suparat si deranjat in directia lui de mers, s-a reorientat pe o traiectorie de plonjon in raul Bistrita, dar a fost oprit la timp de un stalp care nu a vrut sa-i dea prioritate.


Masina basarabeanului se incadreaza acum la sectiunea dauna totala si speram ca acesta nu a observat ca intersectia cu sens giratoriu nu era pre-semnalizata corespunzator sau mai corect spus nu era pre-semnalizata de loc, ca sa nu fie nevoite autoritatile nemtene sa plateasca masina omului din banii nostri ca de gasit un vinovat in cazuri de acest gen nu intra in discutie.
Oricum se vede clar eficienta capcanelor rutiere din Piatra Neamt. Daca soferii locali stiu deja zonele in care se amplaseaza capcanele, se pare ca cei care nu cunosc orasul au multe sanse sa dea mana cu un copac sau cu un stalp, in cazul de fata.

MORALA: Bine cel putin ca avem presemnalizare de sens giratoriu in spatele Hotelului Ceahlau unde exista singura intersectie cu sens giratoriu din lume unde nu ai voie sa faci la stanga. Cred ca acea intersectie ar trebui introdusa in traseele turistice, sa vina si altii sa se minuneze.

R.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate