Accident rutier cu 3 victime in Trifesti

0

În ziua de 20 septembrie a.c., în jurul orei 09.30, pe DN 15 D, în afara localitătii Trifești, judetul Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a trei persoane.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce D. Vlad, de 20 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 D, având directia de deplasare Roman – Piatra Neamt, în afara localitătii Trifesti, nu a păstrat o distantă suficientă si a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus regulamentar în fata sa de B. Daniel, de 34 de ani, din Roman.
Din accident a rezultat rănirea usoară a trei pasageri din al doilea autoturism respectiv S. Vasile, de 39 de ani, din Roman, diagnosticat cu traumatism coloană cervicală și vertebro – lombară, V. Daniel, de 42 de ani, din Roman, diagnosticat cu traumatism coloană vertebrală si B. Elena, de 43 de ani, din comuna Bozieni, judetul Neamt, diagnosticată cu traumatism coloană vertebrală.
Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate