Accident pe variantă, în Piatra-Neamț

1

Astăzi, în jurul orei 11.30 s-a produs un accident rutier pe variantă, în apropiere de noul Mall. Poliția s-a deplasat la fața locului.

Mașina albă de teren condusa de directorul ITM  a fost implicată într-un accident. A lovit o mașina marca VW care a încercat să întoarcă într-un loc nepermis.

Nu sunt victime.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. PAUL spune

    CEASUL RAU ,PISICA NEAGRA , ori faptul ca azi e ziua CRUCII , unul din Ei cand a plecat la drum a uitat sa faca una ! Ar fi interesant de stiut daca unii ,din cei care DECID in tara asta , fac ,promulga legi se uita prin ziare , dupa care sa decida ce si cate masini pot avea romanii intr un an ,doi ,Sh ori Noi , UITE in cazu de fata , masina de 1 an 2 cel mult ,cu Tehnologie SKYACTIVE , cu cateva mii de Km , jumate e Varza ; Acoperire fata dusa , faruri a 2 a , radiator toare ,daca are si PDF ? ornament , protectie portiera drpt , stanga ? Bara protectie , capota fata , arata ca aceea din reclama la peugeot 206 INDIA , senzorii , cablajul electric , atarna ca instalatia de pom ,in brad , LA GOLF 4 , de 17 14 ani , cu sute mii de km , E necesar : portiera stg fata cu oglinda , semiaripa ,aripa fata stg , far stg ,bara protectie se pot folosi cele existente , PERIOADA de reparatie : GOLF 4 cu un meserias bun si piese de la Sh la intrarea in IASI pana de BUNA VESTIRE 25 martie e gata , MAZDA CX 5 , NU se Stie , sa vina Piesele din Japonia , Se Stie ca sunt scumpe si nici un service , reprezentanta Nu i si permite sa tina pe Stoc , Dupa , urmeaza sa le monteze niste Meseriasi romani de tipul celor din JOBZZ .ro de la reprezentanta , masina fiind in garantie , DECI CE e mai RENTABIL , UNA de 2500 Eur ori una de 22 000 eur , noua , la care in o situatie de asta , iti face capul ZOOM ZOOM , ca n reclama masinii .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate