Accident pe soseaua Piatra Neamt – Roman

1

Recent s-a produs un accident stupid pe soseaua ce leaga Piatra-Neamt de Roman . Accidentul se pare ca a avut o victima , un copil din zona . Interesant este faptul ca politia a blocat zona la distanta foarte mare de accident si nici nu a permis accesul presei. Oare de ce ?

Oricum, „nenea militianul” care tinea lumea la distanta a spus „Nu aveti ce sa vedeti …. vreti sa faceti poza ca e cu banneru’ verde? „. Dar „nenea militianul” nu stia treaba cu zoomul de la aparatul foto …..

Ochisor Ion

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. "VERDE DE PARIS" spune

    Locuitorii satelor şi oraşelor pot deveni superstiţioşi, mai ales în locuri „semnalizate” nefericit, unde se petrec chestii nenorocite!Noroc de „nenea miliţianu`”! Dumnealui luptă împotriva superstiţiilor şi a ideilor preconcepute, aşa cum a învăţat la „şcoala de partid”, ca să elimine… ignoranţa(?) celor care trec pe acolo! Când vezi atâta „verde”(„de Paris”?) devii superstiţios.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate