Accident pe E85: au fost implicate un autoturism și o cisternă încărcată cu oxigen

0

La ora 20:55 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în comuna Secuieni, unde au fost implicate un autoturism și o cisternă încărcată cu oxigen. În autocisternă se afla doar conducătorul auto iar în autoturism se aflau două persoane.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, IPJ și SAJ.
După recunoașterea efectuată de către echipajele prezente la locul evenimentului s-a constatat ca nu sunt avarii la cisterna auto, iar aceasta își poate continua traseul către destinație.
Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

OFICIAL IPJ:

La data de 30 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 2 – E 85, în localitatea Secuienii Noi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat faptul că, în timp un tânăr în vârstă de 19 ani,  din Secuienii Noi, conducea un autoturism pe o cale de acces, din localitatea Secuienii Noi având ca pasager o tânără în vârstă de 17 ani, ar fi coborât din mașină pentru a verifica o defecțiune tehnică.

Tânăra de 17 ani, din aceeași localitate, s-ar fi urcat la volanul autoturismului, s-ar fi deplasat cu acesta câțiva metri după care ar fi suferit o stare de panică părăsind autoturismul aflat în mișcare.

Autoturismul si-ar fi continuat deplasarea, pătrunzând pe DN 2 și fiind acroșat de o autoutilitară, care transporta oxigen și circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a ambelor vehicule.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul, unei persoane care nu deține permis de conducere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate