Accident pe Bd. Republicii

0

În ziua de 31 iulie a.c., în jurul orei 10.40, pe Bd. Republicii, din Piatra Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Andrei, de 27 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe Bd. Republicii, dinspre Teatrul Tineretului spre Gară, nu a păstrat o distant corespunzătoare în mers fată de un autoturism, condus regulamentar de V. Eduard, de 48 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt si a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea usoară a pasagerei de pe scaunul dreapta fată din al doilea vehicul si anume V. Mihaela, de 39 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, femeia suferind un traumatism cranio – cerebral acut, o contuzie umăr drept si o contuzie cervicală. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate