Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

Accident la Preluca. Circulația blocată. Coadă de mașini pe mai mulți km


Acum 30 minute a avut loc un accident în care au fost implicate două mașini în zona podului de la Preluca. Posibil să fie și victime.

Nu avem încă informații certe. Circulația este blocată, coada pe ambele sensuri este de km întregi.

 Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat 2 victime, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale necesare.
2 comentarii la “Accident la Preluca. Circulația blocată. Coadă de mașini pe mai mulți km

  1. DANIEL

    Cert este un lucru , de o bucată de timp pe acel drum Nu a mai fost nici un Accident , Chestiunea E că cei care vin de la Poiana care vreți D vstra. și au apucat să înghiți ceva , înainte de a porni la drum , pe drum au parte de niste stări aiurea : greata , senzație de vomă și în Salvare te întreabă asistenta, tentul daca i ți vine să verși , Firesc atunci că omul , oamenii se grăbesc să ajungă acasă cât mai repede Și de aici apar Necazurile , Evenimente in trafic , un alt aspect poate fi și răutatea unora , care ar putea să te lase să te strecori înapoi în coloană , daca te ai băgat în depășire , Dar Nu , De ce sa faci Un Bine ,când poți să faci Rău , Aici in Mod Special cei cu autotrenuri , care daca sunt unul după altul Nu ar lăsa spatiu deloc pe considerentul că Ei sunt mai mari și la înălțime , se rănesc un pic mai greu ,in caz De , ,, Un fraier cu conservă , da l la șanț ,,

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *