Accident in vecinatatea Scolii nr. 2 din Maratei

2

Un sofer trecut de varsta raliurilor a iesit de pe strada din fata Scolii nr. 2 unde avea indicatorul stop accelerand si intrand in intersectie cu peste 30-40 km/ora. Dupa cum era si normal, in aceasta intersectie supra-aglomerata s-a intalnit cu o masina de teren pe care a aruncat-o intr-o masina parcata. Din cauza impactului, aceasta din urma a fost proiectata pe trotuar. Nu stim exact ce a fost in capul pilotului de varsta a treia, dar la un asemenea dezastru provocat il declaram cel mai norocos om din Piatra Neamt.

Este uimitor cum poti sa distrugi 3 masini, 2 sa le scoti in decor, si sa nu existe victime. La ora producerii accidentului zeci de copii se aflau in zona, iar singura victima a fost sotia celui care a produs carambolul, aceasta fiind lovita cu putere in fata de declansarea airbag-ului.

Ii sugeram geronto-soferului sa se lase de condus si sa ii multumeasca de acum incolo toata viata lui Dumnezeu ca nu a omorat pe nimeni. Un asa noroc rar iti este dat sa vezi.

Soferul naravas a refuzat sa faca declaratii.

Ora aproximativa a producerii accidentului 11.30.

Iosub Robert

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. sarin spune

    hahahahaha, daca n-avea centura, nu se declansha airbagu, doooh..

  2. sarin spune

    interesant de stiut daca sotia celui care a produs accidentul purta centura.. cat priveste varsta soferului, pare inca verde, ca visa sau l-o fi furat peisajul cu fusta scurta, asta-i alta poveste, insa exista si inca mai mishuna prin targ soferi mult mai in varsta, cel putin aparent si, poate, mai dibaci.. intr-adevar, noroc chior si cu carul.. oricum, si acest accident pune inca o data in evidenta haloimisul din trafic, aglomeratie, nesimtire si nestiinta.. nu e de mirare, atata timp cat capata permis (oare cine-i examineaza?!) indivizi atat de indemanateci dupa modelul, ‘lasa-ma si pe mine pe strada x, te rog!’, ‘vai, chiar acolo ti-ai gasit? nu pot, draga, ca nu stiu pornirea in rampa’.. doooh..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate