Accident în Piatra-Neamț. Un bărbat a ajuns la spital

0

Astăzi, 20 noiembrie, la ora 17:13, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe stada Olteniei în municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț.


În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (în care se aflau cinci persoane) și o autoutilitară (în care se afla doar conducătorul auto).
Un bărbat, pasager din autoturism a fost asistat medical la locul evenimentului de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.
Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 23 de ani, ce a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluat și transportat de echipajul SMURD la UPU Piatra-Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate