Accident grav in Gâdinti

0

În ziua de 27.11, la ora 23.37, pompierii romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu un ofiţer, 14 subofiţeri, echipajul de descarcerare, ambulanţa SMURD şi o autospecială, ca urmare a producerii unui accident rutier pe DN 15 D, pe raza localităţii Gâdinţi.

În urma coliziunii dintre un autotractor şi un autocamion (înmatriculat în străinătate) a rezultat decesul unui conducător auto (cetăţean străin) şi rănirea altor două persoane. Cei doi ocupanţi ai cabinei autocamionului înmatriculat în străinătate au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate. Impactul violent si poziţia extrem de dificilă în care au rămas încarcerate cele două persoane au necesitat eforturi deosebite ale echipei de descarcerare, pentru eliberarea victimelor fiind necesară şi intervenţia unei autospeciale pentru a tracta autocamionul. După descarcerare, pasagerul din partea dreaptă (cetăţean străin) a fost preluat de echipajul SMURD şi, după acordarea primului ajutor calificat, a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Din nefericire, pentru conducătorul auto (cetăţean străin) nu s-a mai putut face nimic, medicul prezent la faţa locului contatând decesul acestuia.

Conducătorul celuilalt vehicul implicat în accident a fost rănit şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate