Accident GRAV de muncă, în Neamț: un bărbat a căzut de la aproape 4 metri înălțime

0

Potrivit unui comunicat transmis de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj medical a intervenit ieri, în jurul orei 15.10 în Săvinești pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 45 de ani cu politraumatism în urma unei căderi de la înălțime:

08.06.2022, ora 15:11, Săvineşti, pacient sex masculin, 45 ani, diagnostic: politraumatism prin cădere de la înălţime; pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

IPJ Neamț confirmă informația și declară că este vorba despre un accident de muncă:

Bărbatul în cauză, din Țibucani efectua activități de finisaj la un bloc din localitatea Săvinești, moment în care s-ar fi dezechilibrat și a căzut. (de la înălțimea de 3,60 m)
A fost informat ITM.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate