FOTO: Accident GRAV cu victimă în Neamț/Un autoturism a lovit un biciclist după care a rupt un stâlp de electricitate

0

La ora 19:05, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Borca (Pârâul Pântei) pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor ca urmare a producerii unui accident rutier. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a lovit un biciclist, după care a intrat într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda 2 de intervenție Poiana Teiului, SAJ Borca, SVSU Borca și IPJ.
Cele două persoane, un bărbat de 72 de ani si o femeie de 52 de ani, implicate în accidentul rutier au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la spital.
La locul evenimentului au fost solicitate și forțe și mijloace de intervenție de la operatorul economic de distribuție a energiei electrice pentru remedierea defecțiunilor cauzate de accidentul rutier
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

Potrivit informațiilor pe care le avem în acest moment, biciclistul se află în stare gravă.

Articolul actualizat, aici:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate