FOTO/ Accident deosebit de GRAV: un autoturism lovit de tren în Neamț. Un adult și un copil încarcerați – ULTIMA ORĂ

0

Un autoturism în care se aflau o tânără și un minor a fost lovit de tren în această dimineață, la Timișești. Potrivit primelor date transmise de ISU Neamț, copilul a fost scos de participanții la trafic din auto în stare de inconștiență, cu semne vitale și transportat la CPU Tg. Neamț.

Mama este încarcerată. Pompierii acționează pentru scoaterea victimei.

Revenim cu detalii – dinamica este în desfășurare.

Update: Femeia a fost scoasă din autoturism, fiind preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț, a transmis Lt. Irina Popa – ISU Neamț.

Comunicat ISU NEAMȚ:

La ora 07:41, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident feroviar în comuna Timișești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești, Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.
Un autoturism în care se aflau două persoane (frate și soră) a fost lovit de un tren de persoane. În urma evenimentului cele două persoane au rămas încarcerate.
Până la sosirea forțelor de intervenție, participanții la trafic au scos din interiorul autoturismului un băiat în vârstă de 7 ani. Băiatul, inconștient, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea conducătoarei auto. Femeia de 23 de ani, inconștientă, după ce a fost scoasă din autoturism, a fost predată unui echipaj SAJ în vederea transportului la CPU Târgu Neamț.
Deasemenea, concomitent cu acțiunile pentru descarcerare au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.
Nicio persoană aflată în tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE 17.12.2022: Din nefericire am fost informați că tânăra, de 23 de ani, a decedat la data de 17 decembrie, în unitatea medicală unde se afla internată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate