Accident de muncă

1

La data de 27.06.2011, în jurul orelor 18.00, în timp ce numitul S. Petru Daniel de 35 ani, din mun. Huși, jud. Vaslui, conducea o autoutilitara, fiind în timpul serviciului, pe DN 15 B pe direcția P. Teiului – Târgu Neamț, după ce a ieșit dintr-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se într-un pârâu de pe marginea din dreapta drumului. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judetean Neamt, unde a fost diagnosticat cu „fractură tibie dreapta” și accidentarea ușoară a numitului A. Cornel, de 23 ani din comuna 1 Decembrie, jud. Ilfov pasager în autoutilitară, care a fost diagnosticat cu „suspect ruptură splină, traumatism toraco- abdominal forte”. Cei doi au rămas internati în Spitalul Județean Neamț. Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care a pierdut controlul asupra direcției de mers. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge. Accidentul face parte din categoria accidentelor de muncă, la fața locului participând si reprezentanți A.R.R. și I.T.M. Neamț. În cauză s-a întocmit dosar penal.


Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Un Fraier spune

    Il cunosc pe soferul asta dobitoc…e un om de rahat..un ratat…la puscarie cu el…e un pericol pe drumurile publice ! Trebuia sa mori ma animalule !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate