Accident cu victimă în zona 1 Mai – VÂNĂTORI

4

În jurul orei 16:00, joi, 2 martie, un pieton a fost accidentat de un autoturism în zona 1 Mai – VÂNĂTORI, pe trecerea de la fostul complex, conform declarațiilor martorilor. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri, iar echipajele de poliție se află la fața locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Imaginile video de mai jos surprind momentul în care a fost prins autorul, el părăsind locul faptei. Șoferul avea 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima este o femeie de aproximativ 50 ani, diagnosticată cu traumatism cranian acut închis, hematom epicranian, sângerare nazală, hipertensiune arterială. La UPU medicii au identificat și o contuzie toraco-abdominală, victima fiind direcționată la secția chirurgie.

Vom reveni cu detalii.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Alex Alex spune

  Acum 2 ani a mai lovit pe cineva pe trecere

  1. Alex Mazareanu spune

   De data asta nu mai scapă, deci în sânge este dublu 1,6 asta înseamnă dublu peste limita maximă admisă pt contravenție, adică acum închisoare, de tura trecută nu ia fost invatare de minte

  2. Alex Mazareanu spune

   Bine nu s-a ajuns la ce e mai rău

 2. Elena Cojocaru spune

  De ce nu se da și numele celui accidentat. ? Și eu va urmăresc mereu chiar de sint departe .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate