Accident cu victimă în NEAMȚ – Motociclist căzut de la înălțime, în râpă

0

În articolul precedent informam despre o intervenție a pompierilor în satul Corhana, Comuna Dulcești. Potrivit ISU Neamț, iată cum s-a produs evenimentul:

Prin apel la 112, în jurul orei 14:14, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident în urma căruia o persoană a căzut cu motocicleta de la înălțime, pe raza comunei Dulcești (localitatea Corhana).

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD -TIM și utilajul UT 2000. Accesul până la victima nu a putut fi făcut cu autospecialele (aproximativ 3 km au parcurs pompierii de unde au lăsat autospecialele până au ajuns la victimă).

Pompierii, cu ajutorul tărgii lopată și UT 2000, au scos victima din râpa de aproximativ opt metri adâncime și au transportat-o la ambulanța SMURD – TIM (la jumătatea distanței au fost ajutați de un autoturism de teren). Victima, un bărbat de aproximativ 28 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a fost transportată la CPU Roman.

Citește și:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate