Accident cu o victima in Maratei

6

In jurul orei 14.00, in zona BCR Maratei a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima. Din relatarile martorilor reiese ca victima ce conducea un motoscuter a virat la stanga pentru a trece pe banda 2 unde a fost acrosat de o masina.

Vom reveni cu detalii.

18 mai, 15.00

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Giovani spune

  Eu am condus motoscuterul. Si am explicat mai sus pe scurt cum s-a intamplat. Eu fiind pe banda 1 un martor nu ar putea sti ce gandesc eu , daca vreau sau nu sa ma duc pe banda a 2-a , accidentul intamplanduse pe banda 1 si autovehiculul de pe banda a 2-a , venind pe banda 1 cum se vede si in poza.Si pentru un articol bun nu se scrie ce zice un martor , aceea este o opinie, articolul se scrie dupa spusele celor care ancheteaza. De la ei puteti afla ceva sigur , martorii sunt in 2,3 sau mai multe tabere.

 2. Giovani spune

  Sa corectati articolul sau sa il stergeti. Intrebati politia detalii daca nu sunteti siguri.

  ADMIN : Noi am mentionat relatarile martorilor . Daca dumneavoastra aveti alta opinie sau detineti alte date va rog sa le spuneti public, nu va opreste nimeni .
  Daca sunteti implicat in acest accident de asemenea aveti posibilitatea sa cereti un drept la replica pe care il vom publica integral in cadrul articolului .

 3. Giovani spune

  Nu aveam decat 40 la ora si ma apropiam de semafor , nu aveam cum sa am viteza: semaforul era rosu.nu voiam sa trec pe banda 2 eram pe banda 1 si cel cu masina a trecut de pe banda 2 pe banda 1, unde eram eu si m.a acrosat.

 4. :) spune

  am zis mai sus

 5. Stefan Teleuca spune

  Cine este victima ???

 6. :) spune

  avea si viteza Giovani Potoceanu…. Noroc de casca

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate