FOTO: Accident cu 3 victime în Neamț. Un autoturism s-a răsturnat în albia râului Bicaz

0

Un accident rutier produs în Bicaz Chei a fost anunțat cu puțin timp în urmă de ISU Neamț. Potrivit primelor informații oferite de un participant la trafic, un autotuturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia râului Bicaz. Trei persoane care se aflau în autovehicul au fost preluate de echipajele de ambulanță și transportate la spital. Nu se cunoaște starea victimelor.

Informația nu este confirmată oficial – revenim cu detalii.

Comunicat ISU NEAMȚ:

Prin apel la 112, în jurul orei 12:12 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 12 C, în comuna Bicaz Chei (la granița cu județul Harghita).
Un autoturism în care se aflau 3 persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia râului Bicaz.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei,  un echipaj cu ambulanță de la SAJ Bicaz și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.
Voluntarii din cadrul SVSU Bicaz Chei împreună cu participanții la trafic au acționat pentru scoaterea celor trei persoane din interiorul autoturismului.
O persoană a fost preluată și transportată la spital de către echipajul de la SAJ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate