Absoluto BJJ Piatra Neamț la Cupa Națională AJP TOUR 2024 din Săcele, Brașov

0

Astăzi, clubul de arte marțiale Absoluto BJJ Piatra Neamț a demonstrat din nou excelența și dedicarea sportivilor săi la Cupa Națională AJP TOUR 2024, desfășurată în Săcele, Brașov. Echipa, formată din 7 sportivi talentați, a adus acasă un total impresionant de 5 medalii, confirmându-și astfel poziția de top în BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) la nivel național.

Performanțe Remarcabile:

  • Cristi Cioineag a obținut locul I, dovedind o formă deosebită și abilități tehnice remarcabile.
  • Miruna Lupu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, adjudecându-și și ea locul I printr-o serie de lupte intense și bine gestionate.
  • Ioana Chifu a completat tripla de aur pentru club, câștigând locul I și impresionând prin determinarea și strategia sa.
  • Silviu Enache a avut o prestație excelentă, obținând locul II și arătând un progres semnificativ în tehnica sa.
  • Richard Rafaila a luptat cu dăruire și a câștigat locul III, demonstrând că este un competitor de temut.

Toți sportivii au avut meciuri spectaculoase, fiecare calificându-se pe merit în etapele superioare ale competiției. Prestațiile lor au fost rezultatul unor antrenamente intense și a unei pregătiri minuțioase sub îndrumarea antrenorilor dedicați ai clubului.

Absoluto BJJ Piatra Neamț își exprimă recunoștința față de toți sportivii pentru efortul depus și pentru spiritul de echipă arătat. De asemenea, mulțumirile se îndreaptă și către antrenori, a căror muncă și pasiune sunt esențiale pentru succesul clubului. Nu în ultimul rând, felicitări se adresează și organizatorilor competiției pentru un eveniment bine organizat și de înaltă calitate.

Această competiție a fost o ocazie excelentă pentru sportivii de la Absoluto BJJ Piatra Neamț de a-și testa abilitățile și de a-și demonstra valoarea. Medaliile obținute sunt o mărturie a muncii lor asidue și a dedicației față de acest sport.

Cu aceste rezultate, clubul Absoluto BJJ Piatra Neamț privește cu încredere spre viitoarele competiții. Continuând pe acest drum, sportivii și antrenorii lor sunt hotărâți să mențină standardele înalte și să obțină și mai multe succese.

Felicitări încă o dată tuturor celor implicați și mult succes în viitoarele provocări!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate