ABBA revine pe scenă, după 40 de ani, în versiune… digitală. Noul album: VOYAGE

0

Trupa legendară Abba s-a reunit după 40 de ani și a anunțat lansarea unui nou album numit Voyage. Reuniunea grupului format din Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad și Björn Ulvaeus părea puțin probabilă. În 2000, trupa a refuzat să facă turnee de 1 miliard de dolari.

Abba Voyage va fi lansat în noiembrie, și, de asemenea, se anunță un set „revoluționar” de concerte în care versiunile lor digitale întinerite (ABBAtars) vor reda hituri precum Mamma Mia și Waterloo.

Cvartetul, care s-a despărțit în 1982, a spus că a ajuns înapoi în studioul de înregistrări pentru a lucra la acest spectacol.

La final, au înregistrat 10 piese – dintre care două au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă transmise la nivel global joi, 2 septembrie.

Noile piese ale trupei vor fi, de asemenea, redate în timpul concertului virtual al formației, intitulat și Abba Voyage, care va debuta anul viitor, în luna mai, într-o arenă special construită din estul Londrei.

Detalii pe:

https://abbavoyage.com

ABBA Voyage

Mai jos puteți asculta primele două piese din noul album ABBA care va fi lansat pe 5 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate