A venit timpul ca la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt sa se numere banii dati la SC GRUP EST SECURITY SRL

3

Astazi la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a avut loc o scena specifica unor nationalitati colocuitoare in momentele de cumpana medicala . O tragedie dintr-o familie de romi  soldata cu un deces , se pare din motive cardiace si-a urmat la spital cursul de acum normal pentru ei , cu fuste in cap , amenintari , tavalituri si mult scandal la adresa doctorilor care nu vor sa dea apa vie bolnavului .
La spital , din pacate,  marea firma de paza GES ce are cativa paznici vai de ei si de salariul lor, nu a facut fata la gloata de romi suparati si se pare ca nici nu au avut de unde sa cheme intariri cum se intampla in mod normal la orice firma de paza cand unul dintre obiective are probleme deosebite , astfel spitalul a trebuit sa cheme in ajutor politia prin 112 .
Pai daca firma de paza e buna doar sa alunge babele care nu au halat sau mosnegii care vor cu liftul,  avem dubii mari asupra capacitatii acestei firme de a mai asigura paza spitalului si in consecinta rugam conducerea unitatii sa reanalizeze contractul cu firma in spatele careia ar fi dupa cum spun gurile rele de pe Google , ceva posturi de TV nationale si ceva publicatii chiar domnul Gheorghe Stefan .
Sugeram conducerii spitalului  sa aduca o firma de securitate  care sa faca fata unui grup de romi, pentru ca daca  se plateste din banii  contribuabililor o firma de paza si tot din banii contribuabililor vin la interventii cei de la 112 ce treaba mai e si asta ?
E bine de stiut pentru opinia publica ca in urma cu ceva timp unul din paznicii GES de la spital ni  s-a plans ca patronii iau bani frumosi si el a primit pe o luna de munca 600 de lei si in cazul asta intelegem perfect atitudinea angajatilor GES , nici eu nu m-as certa cu o gasca de romi pentru 6 milioane pe luna, iar in alta ordine de ideii cu totii am vazut agentii de paza ce stau pe la usa spitalului si in opinia mea vreo doi dintre ei pot fi batuti cu un caiet dictando de 32 de file facut sul .

Poate ar fi util ca spitalul sa spuna public cam cat cheltuieste pentru paza si cati oameni asigura obiectivul sa stie si pietrenii unde zboara banii .
Desigur, fara nici o legatura cu PDL si cu barfele conform carora aceasta firma primeste contracte pe pile politice ,  firma SC GRUP EST SECURITY SRL printr-o pura coincidenta a contrazis criza si a explodat ca afacere in acelasi timp in care don’ Pinalti a cunoscut succesul in politica .

Despre scandal veti citi si auzi in restul presei , noi am fost interesati mai mult de cauza decat de efect .
La orice discoteca din Neamt, daca apare un grup de romi recalcitranti, agentul de paza cheama prin statie colegii si impreuna se apuca sa le recite poezii tiganilor  pana ce le sare bronzul de trebuie sa intervina politia sa-i scape pe romi de versurile paznicilor nu invers ca la spitalul nostru .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. iosefini spune

    ce rost mai are Janel Iosub in aceasta ecuatie tinand cont de sesizarile facute ani la rand si sustinute cu probe, au fost trecute pe linie moarta de sistemul mafiot, iar cetatenii judetului nu au inteles mai nimic din toate demersurile sale….ba chir mai mult omul a fost luat si peste picior de anumiti sustinatori ai japcarilor care fura nestingheriti banii publici!! mai bine sta deoparte pt. ca in aceasta tara cine este justitiar si-o ia pe coaja, iar cetatenii care ar trebui sa sustina astfel de oameni, privesc in espectativa fara sa ia vreo masura un astfel de…. „spectacol”! in cele doua carti scrise de justitiarul Janel, firma GES a avut nenumarate capitole dedicate coruptiei si furtului banilor publici, iar in conformitate cu logica banditeasca romaneasca totul s-a soldat cu NUP-uri acordate cu multa generozitate acestui MISAILA!!! asa ca…OMERTA A INVINS SI VA INVINGE IN ORICE IMPREJURARE!

  2. unde este justitiarul Janel Iosub??? spune

    Cel mai in masura este JANEL IOSUB sa ne vorbeasca de manariile de la Spital, GES Security…etc CLAR SI DE DEPARTE, PROBLEMA ASTA O STAPANESTE CEL MAI BINE.

  3. nationalistu` spune

    Eu cred ca niste napalm ar inlatura mult mai usor si mai ieftin cauza,iar noi nu am mai resimti astfel de efecte din cauza carora ti se umfla ficatul de draci,ca esti nevoit sa suporti zi de zi mizeriile unei rase net inferioare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate