A treia întâlnire „Viitorul ești tu!”/ Oana Bulai, „locomotivă” pentru 300 de tineri din Roman

1

Pe 22 februarie are loc la Roman cel de-al treilea eveniment de networking organizat de Oana Bulai în cadrul programului „Viitorul ești tu!”. Sunt așteptați 300 de tineri cu vârste între 16 și 18 ani.

De această dată, Oana Bulai ridică miza atât în ceea ce privește numărul de participanți, cât și ca invitați. Doi traineri de succes ai momentului le vor vorbi tinerilor despre identitate și antreprenoriat. Oana Bulai e convinsă că va fi un succes.

„Eu cred în tine. E timpul să crezi și tu!”

„Ne pregătim de cel de-al treilea Atelier al Programului de Leadership „VIITORUL EȘTI TU!”, ce va avea loc sâmbătă, 22 februarie, la Roman. Va fi… WOW! Va fi ceva ce nu au mai văzut Romanul, Neamțul și toată Moldova la un loc!

300 de tineri vor lua parte la un eveniment unic în Roman: o întâlnire cu doi dintre cei mai apreciați speakeri ai momentului în România: doamna Mihaela Stroe (doctor în sociologie, analist comportamental, coach) și domnul Alin Ghizășan (creator de sisteme de business).

Vino pe 22 februarie, de la ora 11.00, la Casa Chianti din Municipiul Roman, str. Mihai Viteazul, pentru a descoperi LIDERUL din tine!

Te aștept! Eu cred în tine. E timpul să crezi și TU”, a scris Oana Bulai pe pagina sa oficială de Facebook.

Parteneriat cu Fundația „Episcop Melchisedec”

Oana Bulai beneficiază în acest program și de un parteneriat cu una dintre cele mai respectate organizații neguvernamentale din județ: Fundația „Episcop Melchisedec”. Aceasta susține proiectul Oanei Bulai fiind implicată oricum în multe programe educaționale din Roman și județ. Concret, fundația susține proiectul, când este cazul, fie cu voluntari pentru evenimente, fie cu logistică (transport, consumabile etc).

Cine sunt cei doi traineri

Potrivit unui comunicat remis de Oana Bulai, cei doi traineri care le vor vorbi tinerilor din Roman sunt nume de impact în domeniul dezvoltării personale. Mihaela Stroe este doctor în sociologie, analist comportamental, coach, speaker, trainer. Din anul 2003 este parteneră de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI, recunoscut drept cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. Mihaela Stroe activează și într-o largă comunitate online, unde derulează programe edcaționale și motivaționale. Cel de-al doilea trainer care le va vorbi adolescenților este Alin Ghizășan, antreprenor din 1999, consultant de business, creator de sisteme de business. Se descrie ca fiind un om liber – „sunt cine și ce vreau să fiu!” – care găsește întotdeauna soluții, te scoate cu o glumă dintr-o dispoziție nu tocmai bună, are o viziune constructivă despre lume și viață și are tolba plină cu povești inspiraționale din parcursul său profesional.

Un eveniment unic

După cum spune și Oana Bulai, acest proiect este unic în Roman, dar și în județ. Nimeni nu a strâns până acum nici 50 de tineri cărora să le ofere gratuit cursuri. Până acum, au fost organizate două astfel de evenimente, numărul tinerilor interesați de acest tip de activitate dublându-se de la un atelier la altul. Oana Bulai este, dincolo de cariera politică și administrativă cunoscute deja la nivel national, formator autorizat și autor al unei cărți de succes în domeniul dezvoltării personale.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marcica spune

    o doamna frumoasa si crestina cu suflet minunat.ea stie ca viitoru tinerlor este si viitoru nostru ca ne vor mari pensile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate