A trecut la cele veșnice Barbara Stamm, un simbol al luptei pentru binele copiilor aflați în instituții de asistență socială – Mesaj de condoleanțe

0

Cu deosebit regret am aflat că astăzi a plecat într-o altă lume doamna Barbara Stamm, președinte al Parlamentului Bavarez, un simbol al luptei pentru binele copiilor aflați în instituții de asistență socială. Deși cetățean german, domnia sa a fost, pentru județul Neamț, un salvator al copiilor cu diverse afecțiuni, care erau cazați în urmă cu circa 30 de ani la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni.

Inima sa bună, devotamentul și dorința de a-i vedea pe semenii lipsiți de apărare bucurându-se de condiții decente de viață au determinat-o să se implice cu toată forța în fondarea unui centru de asistență socială modern, familial și dotat cu toate cele necesare, la Păstrăveni.

Pentru toate bucuriile aduse în sufletele celor cu care soarta a fost nemiloasă, pentru nenumăratele proiecte pe care le-a derulat în județul nostru prin implicarea autorităților din Landul Bavaria, pentru toate amintirile de neprețuit cu care rămânem datorită muncii dumneaei, astăzi, îi aduc un pios omagiu.

Recunoștință veșnică pentru modelul și dăruirea pe care ni le-a arătat în decursul anilor!

Ionel ARSENE, Președintele Consiliului Județean Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate