A sunat la Primărie să toaleteze cineva copacul. Au venit unii care l-au sluțit și au emis o factură de 1.100 lei

3

Un pietrean a solicitat ajutorul primăriei pentru a fi toaletat un copac care punea în pericol traficul pietonal și auto dar care se afla la limita proprietății sale.

Primăria a îndreptat omul către societatea primăriei Urban unde i s-a explicat că operațiunea va fi contra cost chiar dacă respectivul copac poate să cadă în capul pietonilor, pentru că e pe proprietatea sa. Cetățeanul a acceptat să plătească deși suma solicitată de Urban era peste jumătate din salariul său doar că a avut o surpriză total neplăcută. După trei ore, băieții cu toaletarea au coborât din copacul sluțit, au spus că s-a terminat timpul plătit pentru toaletare iar dacă se dorește finalizarea operațiunii mai trebuie plătit în plus peste cei 1.100 lei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Min spune

  “Amenajare”…sa mori de ras si plans in acelasi timp

 2. Andrei spune

  Daca chema pe unu cu drujba ii lua maxim 75 lei si un pet de bere… si-l curata mai frumos…

  1. Cucubau spune

   Îl chema pe Cornel din serialul Moldovenii, trăgea o dublă cu toporul, făcea un episod și îl și plătea. Cu televiziunea ieșea omul mai bine față de primărie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate