A spus primarul Chitic că se face curat, s-a făcut

3

Una dintre promisiunile făcute de toți primarii de la Piatra-Neamț, dar nerealizată de niciunul a fost igienizarea albiei Cuiejdiului. Pe 19 ianuarie 2015 vă spuneam că ”Albia pârâului Cuejdi a ajuns un tomberon”, acum vă spunem că actualul primar s-a ținut de promisiune și pe cât era posibil a igienizat albia acestui pârâu care traversează municipiul Piatra-Neamț.

albie-cuiejdi

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Eusebiu spune

  Domnul primar ar trebui sa faca ceva cu toata albia raului Cuejdi. Sa o mareasca, sa se asemene cu o Sena in miniatura, ori sa o acopere si sa o faca un spatiu productibil, ori sa faca ceva serios.. Sa fim sinceri… e de toata jena… Mi-am adus prieteni in Piatra Neamt, din Iasi, si au inceput sa se amuze pe seama raului Cuejdi, de pe podul de la Orion inspre Aurora.. E o rusine.. si ca sa nu mai zic cat de insalubril este podul de la ORION!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trebuie sa daramat!

 2. marius spune

  Va rog sa traversați podul mic de lângă Kaufland (str. Erou Bucur) să vedeți acolo mizerie.
  Sa știți că și oamenii de acolo plătesc taxe și impozite deci au același drept la o viața civilizată.

 3. Stefan spune

  Aiurica are dreptate.Cam dupa Kaufland incepe dezastrul: cetatenii europeni de pe malul stang, in special, arunca toate gunoaiele in Cuejdi.Nu e vorba numai de cei de la case, si unii din cei de la blocuri procedeaza la fel!Solutii sunt, dar trebuie sa se vrea, la fel ca in cazul cersetorilor, boschetarilor si satrelor care sufoca orasul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate