A sărit cu toporul la polițiști. Au intervenit mascații de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Neamț

2

În noaptea de 19 spre 20.11.2021 un bărbat din zona Ursuleț (ieșirea din Piatra-Neamț spre Alexandru cel Bun) a sărit cu toporul la polițiștii ce veniseră la un apel efectuat prin numărul de urgența 112.

Polițiștii veniți la fața locului să aplaneze un conflict au fost nevoiți să cheme în ajutor mascații care au ajuns imediat și au rezolvat o situație ce putea degenera și se putea transforma într-o tragedie.

Individul recalcitrant se afla sub influența unor substanțe ce îl făceau foarte agresiv fiind nevoie de intervenția mascaților de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale care l-au imobilizat și transportat la psihiatria Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț unde acesta va sta până ce va putea fi cercetat.

Vom reveni cu detalii.

2 Comentarii
  1. Cineva undeva spune

    Sunt puși sa aducă bani la stat, sa dea amenzi, nu sa te apere la nevoie, zici ca se cauta draci anumea, ba sunt grași, ba slabi, ba cu fața de bombalai care nu iti inspira siguranță, decât sa suni la politie mai degrabă iei bătaie singur si nu stie nimeni

  2. Joker spune

    Pai polițistul de ce mai are pistol? Pt ce mascati? Trebuia sa se angajeze la Bratner daca sta rau la capitolul curaj

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate