A reclamat 5 tineri ca l-au batut si l-au jefuit

0

În ziua de 24 octombrie 2012, în jurul orei 12.00, Postul de Politie Pipirig a fost sesizat de D. Ion, de 53 de ani, din comuna Pipirig, judetul Neamt, care a reclamat că, în seara de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce se afla într-un bar din comuna Pipirig a fost agresat de N. Gheorghe, de 36 de ani, T. Gabriel, de 35 de ani, L. Iosif, de 31 de ani, L. Valentin, de 28 de ani si N. Ionuț, de 27 de ani, toti din comuna Pipirig, judetul Neamt, iar în timpul agresiunii N. Gheorghe i-a sustras, prin smulgere de la gât, lănțișorul de care era prins un medalion din argint. Victima a prezentat un certificat medico – legal care atestă că necesită 7 – 8 zile de îngrijiri medicale. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 250 de lei.

În seara de 21 octombrie, Postul de Politie Pipirig a fost sesizat, prin 112, despre producerea agresiunii, politistii deplasându-se la fata locului si efectuând primele cercetări. La momentul respectiv partea vătămată nu a reclamat faptul că a fost si victima infractiunii de tâlhărie, iar politistii au îndrumat-o să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Neamt pentru eliberarea unui certificat medico – legal.

La data de 24 octombrie D. Ion a depus plângere împotriva lui N. Gheorghe pentru comiterea infractiunii de tâlhărie, iar împotriva celorlalti suspecti pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. Politistii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate