A paria sau a nu paria? – Aceasta e intrebarea

1

Meciul  Franţa-România este, dincolo de spectacolul sportiv oferit microbiştilor, un nou prilej pentru amatori de a invada casele de pariuri. În Piatra-Neamţ, o afacere profitabilă de criză, poate pe acelaşi loc cu simigeriile, este cea a caselor de pariuri, care au început să apară în fiecare cartier din oraş.

Acest gen de activitate realizează profit prin specularea dorinţei românului de a obţine cu bani puţini un câştig care să îl scoată din mocirla datoriilor. În acest caz, nu se mai poate vorbi de pariuri ca mod de petrecere a timpului liber şi amuzament. Unii aleg casele de pariuri, deoarece câştigurile sunt singurul lor venit. Partea proastă este că orice risc presupune şi pierderi.

Cei care au câştigat o dată din pariuri se îmbată cu apă rece şi îşi întind norocul la maxim, investind zilnic în pariuri şi crezând că norocul le va surâde la fel de des. Nu este chiar aşa şi asta o dovedesc statisticile care confirma faptul că majoritatea celor care pariază mai mult pierd decât câştigă. Utilizarea anumitor tehnici poate oferi un venit constant, însă sunt necesari ani buni de experienţă şi mulţi bani investiţi.

Pariurile sportive nu se aplică numai la fotbal, evident. Există loc pentru orice fel de sport: tenis, baschet, hochei, volei, snooker, Formula 1 etc.  Tentaţia cea mai mare în cazul pariurilor este diversitatea ofertei. Jucătorii pot miza pe mai multe pariuri la acelaşi eveniment. Paradoxul este că la un singur eveniment poţi să şi câştigi, dar şi să pierzi, în funcţie de miza aleasă.

Cele mai populare case de pariuri sunt cele virtuale, ale căror clienţi au posibilitatea să parieze în fiecare minut al evenimentului, spre deosebire de cazul caselor de pariuri obişnuite care „îşi închid porţile” în momentul începerii evenimentului. Secretul unor pariuri sigure este acela al unei permanente informări. În fotbal pot fi studiate statisticile, cotele pariurilor şi este important să se meargă pe o strategie care să determine câştiguri mici, dar constante. Un procent este noroc, restul de 99% înseamnă informare, mulţi bani investiţi şi o minte brici.

Majoritatea celor care hulesc loteria, spunând ca este un joc cu un câştig imposibil sau prefabricat, pun în aceeaşi categorie şi pariurile. Însă se pierde din vedere faptul că pariurile pot oferi şanse reale  de câştig mult mai mari decât loteria. Desigur, există multiple dezavantaje, printre care şi dependenţa celor mai slabi de înger de astfel de jocuri.

MORALA: Dacă anumite lucruri sunt făcute cu măsură, tact, inteligenţă şi un dram de noroc, problema banilor este ca şi rezolvată. Orice lucru dus până la extrem se transformă în boală şi eşec continuu.

M.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. click here spune

    A paria sau a nu paria aceasta e intrebarea.. Nice 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate