A murit pilotul Adrian Răspopa într-un teribil accident la Raliul Iașiului

0
FOTO: iasirally.ro

Federatia Română de Automobilism Sportiv informează că, astăzi, la Raliul Iașiului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieșire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi.

În jurul orei 13.00, un elicopter i-a preluat pe cei doi membri ai echipajului pentru a-i transporta la Spitalul Județean de Urgență Iași. Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigații suplimentare.

Pilotul băcăuan Adrian Răspopa, aflat într-o stare gravă, în comă, a intrat în blocul operator, pentru a fi suspus unor intervenții chirurgicale. Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare, s-a declarat decesul.

Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfașurare și anularea etapei. Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere. La nivelul Consiliului Federal, s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului.”, a transmis Federația.

Drum lin, Adrian Răspopa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate