A murit ars de viu în propria casă – Fiul său a suferit arsuri încercând să îl salveze (FOTO/VIDEO)

0

O altă viață a fost curmată de flăcările nemiloase izbucnite noaptea trecută într-o gospodărie din satul Verșești, Girov. Un bărbat în vârstă de 92 de ani a ars de viu în propria casă iar fiul acestuia a suferit arsuri încercând să îl salveze.

”În jurul orei 03:35, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Verșești, comuna Girov.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (trei autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD) și SVSU Girov.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o locuință și la o anexă gospodărescă ( poziționate în forma de L), cu posibilitatea propagării la o locuință din aceeași curte dar și la o gospodărie învecinată.
Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 92 de ani (proprietarul locuinței).
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, forțele de intervenție reușind să salveze locuința din aceeași curte, aflată la o distanță de aproximativ 2 m.
Fiul proprietarului în vârstă de 65 de ani a suferit arsuri la nivelul feței. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD TIM, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.
Echipajul SMURD EPA a acordat îngrijiri medicale la locul evenimentului unei femei ce a suferit un atac de panică.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza coșului de fum deteriorat.
”, transmit reprezentanții ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate