A mai ramas ceva nevandut in Piatra Neamt ?

5

In viitoarea sedinta de consiliu local ce va avea loc in data de 13.09.2012 la initiativa domnului Gheorghe Stefan apare un proiect privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipalității, a unui bunui imobil, teren și construcție, situat în Piatra Neamț, str. Nufărului nr.10, bl.10;
Vom trece foarte succint peste faptul ca pe site-ul primariei nu apare nimic despre sedinta , consilierii nu au vazut proiectele si despre comunicare si transparenta la nivelul primariei nu mai vorbim, nu putem intelege de ce trebuie sa treaca acest bloc de garsoniere din public in privat ? Ce are daca sta in public, nu poate fi instrainat la smecheri ?
La fel s-au facut si cu terenurile din strand si cu multe alte imobile care au luat drumul unor vanzari ce ridicau foarte multe semne de intrebare .
Peste toate astea ne amintim cum in aceiasi zona a primit teren gratis si doamna Stoica deputat PDL, dupa ce initial si intr-un mod penal cei de la primaria Piatra Neamt dadusera un teren doamnei de la PDL inainte ca aceasta sa isi faca actele pentru fundatie …. mai multe puteti citi aici
Deja nu mai este nevoie de valente de prezicator ca sa ne dam seama ce se va intampla cu acest bloc dupa ce va fi trecut din domeniul public in privat . Oare cand se vor opri aceste lucruri ?

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Florin Constantin Roca spune

  Nu ma mai mira nimic de ce se intampla in Romania,unde Constitutia si celelalte coduri nu sunt respectate.Legile la noi sunt facute pentru cei slabi ca nimeni nu-si poate gasi dreptatea in Justitia din Romanaia dar paradoxal se castiga procese la CEDO si nimeni din cei vinovati nu sunt trasi la raspundere,doar la noi se intampla asa ceva si nici macar nu sunt inlaturati din sistem,ma intreb cum vrem sa avem un sistem ok.Daca nu inlaturam ce este rau, risca sa strice mai mult?Daca vom lua atitudine cat mai multi si sa intelegem ca doar un referendum si reinstaurarea monarhiei ar garanta valorile democratice cu adevarat si aplicarea lor pentru toti cetatenii Romaniei.Atunci cu siguranta ca proprietatea va fi garantata si protejata cum e in Marea Britanie,acolo trebuie sa tindem spre modelul anglo-saxon si nu cel francez,vedem ce sa intampla in tarile gintei latine?D-ul Popa garantat o sa-si dobandesca dreptul pe care il are dar speram si trebuie sa se intample asa si anume ca acei vinovati de tedgiversarea punerii in posesie sa raspunda in fata legii fara discriminare.Cazul domnului Popa nu este singular iar abuzurile gastii Ba-Pi-dliste unde Muiuta este un personaj central care beneficiaza de imunitate.Aceste personaje trebuie sa ajunga sa ne reprezinte cu cinste pe la penitenciarele din Romania pentru prejudiciul produs cetatenilor din Piatra-Neamt.

 2. popa gheorghe adrian spune

  Vedeti dvs. dle Gaidau, ati precizat foarte concret. Daca vrei sa fi cinstit si drept, trebuie sa ai rabdare pana sunt miscati din loc ZEII orasului sau politicii de la centru pentru aa putea intra in posesia lucrului tau. Daca s-ar fi platit comisionul de 50% lui PINALTY astazi stiam si eu fiecare straduta din fiecare tara a europei…dar poate va veni si ziua cand am sa beau o lada de vin rosu bordeaux din Franta si pana la Piatra Neamt asa cum a facut Pinalty in 2003,dar fara sa-mi tradez prietenul cu care sunt. Cred, Dle. Sorin ca mai am material pentru o carte interesanta, dar de aceasta data vom descrie, cu lux de amanunte, viata „distinsului” nostru edil. Gandurile bune!

 3. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  1. Sunt convins ca proprietatea de drept a d-lui Gheorghe Popa Adrian nu se va misca de la locul ei, chiar daca dl. primar va fi miscat din fotoliul uzat, de edil basist(va veni randul fiecaruia, pentru ca este dialectic). 2. Cand ma refer la Parcul Tineretului din Piatra Neamt, proprietatea d-lui Gheorghe Popa Adrian, furata de comuniști, apoi sechestrata abuziv de actuala administratie, care si-a permis cele mai haioase smecherii de handicapat: a trecut-o din domeniul public in domeniul privat si din domeniul privat in domeniul public! 3. Sunt convins ca aceasta proprietate va reveni la proprietarul sau de drept, chiar daca este nevoie de ceva timp si rabdare. Ar fi fost o problema daca proprietarul de drept ar fi fost nevoit sa alerge si acum dupa probe, documente, martori! Din pacate si mare nefericire, dl. avocat Popa Adrian dispune de tot arsenalul de probe și documente! Alta era situatia daca nu avea nici probe, nici macar carte de identitate, dar se spargea-n figuri cu spaga groasa: jumi-juma! Rezultatul era cu totul altul: dl. Popa Adrian ar fi votat, la 9.XII.2011, de undeva de prin Bahamas, ori Hawaii, direct de pe plajele californiene, cu sticla de Chivas Royal într-o mana si la volanul unui RENAULT LATITUDE 2012(executat la comanda) în cealalta mana. 4. Dl. avocat Gheorghe Popa Adrian greseste foarte grav atunci cand afirma ca ”o sa apară vreo miscare legionara si pe la noi”! De ce se limiteaza la ”vreo miscare legionara”, cand Dumnezeu a dat posibilitatea omului sa aleaga intre mai multe tipuri de miscari: de strada, spontane, de stanga, de dreapta, anarhiste, nihiliste etc. Desigur, exista si miscari tectonice… și cutremur politic… Din decembrie 1989 si pana astazi a fost o pauza prea mare, lumea s-o fi plictisit si are nevoie de… divertisment. Exact ca atunci, la Târgoviste…

 4. popa gheorghe adrian spune

  Sa nu uitam PARCUL TINERETULUI DIN PIATRA NEAMT care urma acelasi curs…jaful PDL-isto securist marca GHEORGHE STEFAN. Averea primarului prospera de la un an la altul S-A INZECIT DIN 2004 pana astazi, iar altii pentru dreptul lor NU IAU NIMIC. Mare lucru daca n-o sa apara vreo miscare „legionara” si pe la noi.

 5. george spune

  de ce nu faceti un inventar ,d-tra de la ziar ,cite imobile au trecut din public un privat si sa vedeti ce-au facut satrapii astia cu banii?…sa aratati locuitorilor si magistratilor totodata cit si cum se poate fura…cu complicitatea lor binenteles!…ca acestia nu stiu nimic!….nici usturoi nu au mincat nici gura nu le ..miroase!…doar asa ..la unii magistratyi le mai miroase …dar ei nu stiu fireste!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate