A început planul pentru discreditarea AUR

2

Cei care v-au manipulat ca să pună acum mâna pe putere, v-au făcut pe mulți să strigați ”m**e PSD” și v-au făcut să credeți că e plină țara de hoți care vă fură banii și legile justiției au ajuns acum la putere și se simt amenințați de AUR.

Din perspectiva celor care vă manipulează cu succes de ani de zile, AUR este un partid care crește prea repede, scoate oameni în stradă și poate contribui la scoaterea de la putere a actualilor politicieni de dreapta care vedeți cu toții ce fac de când au ajuns la guvernare.

Dacă la PSD s-a folosit planul de manipulare cu legile justiției, atacul la justiție și alte manipulări legate de justiție, în cazul AUR se vor folosi manipulări care să plaseze acest partid într-o zonă de imoralitate agresivă.

Pentru început vor începe să fabrice manipulări din care să vă facă să credeți că cei de la AUR sunt antisemiți (antievrei). La pasul doi vor atribui celor de la AUR vina pentru unele fapte antisociale (violențe la proteste, profanări etc). Iar la pasul 3 vi se va explica cât de imoral este să vă alăturați unor oameni care urăsc evreii și instigă la violență.

Cei de la AUR nu sunt pregătiți să facă față aparatului de propagandă care s-a pornit și vor păți exact ca PSD-ul de care știa toată țara că a schimbat legile justiției când în realitate nu schimbaseră nimic, ci a fost vorba doar de propuneri legislative neajunse legi niciodată.

Urmăriți ce se va întâmpla în următoarea perioadă și cum AUR va fi asociat cu antisemitism, xenofobie, instigare, violență și intoleranță.

Iosub Robert

2 Comentarii
 1. Alexandru Udrea spune

  Scrie aici, în căsuța asta, domnule Iosub sa spunem ce credem.
  O sa scriu și eu ce cred: partidul AUR este asociat cu antisemitismul, instigare, violenta și intoleranta pentru ca joaca alt joc pe scena politică. E un rol gândit sa aducă haos și polarizare pe scena politică românească.
  E adevărat ca prin haos se revine la ordine dar nu știu câți percep aceste lucruri la fel ca mine.
  Personal nu consider AUR ca fiind un partid bun sau unul rău, e imposibil sa găsești adevărul în mulțime.
  Dacă a apărut pe scena politică românească este pentru ca a prins la public. Publicul are drept de vot și asa funcționează democrația.

  Ce as putea completa este ca la fel cum AUR este demonizata ca și grupare, la fel se încearcă cu celelalte partide din partea restului adversarilor. Diferența e ca AUR polemizeaza cam tot de pe scena politică românească și atrag atenția mass media în majoritatea subiectelor. AUR face opoziție ca la carte, cu toate ca nu e spre avantajul direct al locuitorilor tarii în momentul de fata. Apariția AUR pe scena politică românească va putea fi consemnata la adevărata ei valoare de istorie. Peste 50 de ani ne vom uita la aceste vremuri cu alți ochi, înțelegând fenomenul asta social ca un vot de blam dat sistemului greoi de administrare a resurselor tarii.

 2. George spune

  AUR e la fel de toxic precum pesede,penele, udemere,etc,etc.
  Unde ești tu Tepes Doamne…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate