A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor la puntea pietonală de la Ștrand

0

Primăria Piatra-Neamț anunță că astăzi, 9 februarie, a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor la puntea pietonală de la Ștrand. Contractul are o valoare de 1.8 milioane de lei.

Licitația pentru lucrările de execuție a fost câștigată de asocierea Entum SRL & Azimut Com SRL. Prin lucrările de reabilitare și consolidare vor fi remediate mai multe defecte ale pasarelei. Vor fi reparate suprafețele de beton de la fundații, stâlpi, vor fi înlocuite cablurile portante (inclusiv montanții), cablurile secundare, podina din lemn va fi înlocuită cu una din tablă striată zincată și pasarela va fi protejată împotriva coroziunii.

La ambele intrări pe punte vor fi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, pentru o trecere mai comodă și prietenoasă cu toți trecătorii. Prin aceste reparații, puntea va fi adusă la o stare tehnică corespunzătoare pentru circulația pietonală. Lucrările au o durată de execuție de 6 luni și vor începe în perioada următoare, în funcție de condițiile meteo.

informează Primăria Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate