A fost găsit trupul salvatorul montan Sorin Liviu Pandelea

2

În cursul zilei de ieri, 23 mai 2018, a avut loc încă o acțiune de căutare a salvatorului montan Sorin Liviu Pandelea, pompier militar și voluntar în cadrul Salvamont Vatra Dornei.

  • Salvamontistul Sorin Liviu Pandelea a fost îngropat de avalanșa produsă în Călimani (în prima zi a lunii Decembrie).

Echipele serviciilor Suceava, Dorna și Neamț au făcut, pe parcursul a cinci luni, tot ce este omenește posibil pentru ca trupul victimei să fie redat familiei.
Astfel, miercuri, în jurul orei 15:00, trupul neînsuflețit a fost găsit, în sfârșit, sub zăpadă.

„După ce organele de anchetă chemate își vor fi terminat investigațiile procedurale, Sorin va coborî pentru ultima dată muntele purtat pe UT 2000 de colegii care l-au căutat neîncetat. HONOR HIM ! ”, a declarat Salvamont Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. HORATIU spune

    DUMNEZEU Sa L ODIHNEASCA ! Chestiunea e , dupa 6 luni , 1 decembrie 2017 23 mai 2018 , Sorin saracu la prins si Revelionul si Sf Pasti subt Troiene , DACA l au gasit intreg trupul , inseamna ca a fost la un pas de a fi ca n pelicula HIBERNATUS cu LUIS De FUNes , numai ca acolo a avut protagonistu niste alcool in sange , care la ,, Conservat ,, Scapat .

    1. RP spune

      Odata ingropat in avalansa sub 5-6 m de zapada compactata in cateva ore corpul este prins intr-un cocon de gheta . Esti ca in congelator si procesul de descompunee este inexistent .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate