A fost descoperita o baba nebuna care vorbea singura in 1928

0

Zarva mare la unele televiziuni din Romania, in special la cea a „poporului” si totul din cauza unei babe putin dilie, care a trecut accidental prin cadrul unui film facut in 1928.
Am dat din greseala pe OTV si am ramas inmarmurit: oamenii faceau reconstituire cum trecea baba si vorbea singura la un presupus telefon mobil in 1928. Concluzia era ca baba nu era cu capul, ci calatorise in timp si vorbea la un celular neinventat care trimitea semnalul la o antena neinventata. Incredibil cum generatiile din viitor au facut greseala sa trimita inapoi in timp o baba dilie care sa vorbeasca la un celular cat o caramida. Concluzia este socanta: cei din viitor au renuntat la celularele din ce in ce mai mici si au dotat baba calatoare in timp cu un telefon retro, sa nu dea de banuit :).
Ingrijorator este faptul ca astfel de emisiuni prind la romani si am realizat abia acum ca in copilarie am vazut oameni care vorbesc singuri pe strada si am zis ca sunt nebuni, dar acum  OTV-ul m-a luminat. Acei oameni de care ziceam eu ca sunt nebuni, de fapt erau calatori in timp si foloseau tehnologia hands-free, iar cei care sunt internati in spitalele de nebuni si vorbesc cu prizele, de fapt amplifica vocea lor care produce o perturbare electromagnetica in tensiunea de pe conductorul pe care vine curentul si vibratiile rezultate transmit mesaje in viitor ….. Oare cat de prost trebuie sa fii sa crezi toate astea?
Am cautat si am gasit pentru privitorii de OTV dovada clara ca cei din viitor folosesc sisteme hands-free retro ca sa nu dea de banuit atunci cand ne viziteaza. Vedeti in poza de mai jos dovada clara ca aceste sisteme retro exista si sunt folosite fara ca noi sa ne dam seama.

Sa va aratam si filmul cu baba dilie care spun „cunoscatorii” ca a calatorit putin in timp .

SOCANT – BABA CALATOARE IN TIMP ESTE DIN ROMANIA si a fost surprinsa de o camera de luat vederi in timp ce prezicea viitorul intr-un autobuz din New York . Clip interzis sub 18 ani

MORALA: Trebuie sa ai probleme grave sa poti crede ca o baba a calatorit in timp aducand cu ea un telefon celular cat o caramida.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate