A dispărut din nou de acasă. Dacă aţi văzut-o, sunaţi la 112!

0

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna caută o o femeie în vârstă de 30 de ani, care a dispărut la data de 27 septembrie 2020.

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie 2020, fiica sa LUPAȘCU GEANINA MIHAELA, în vârstă de 30 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. 

Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 90 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu un pulover negru, pantaloni negri, fiind încălțată cu pantofi sport.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că aceasta a mai părăsit voluntar domiciliul, revenind ulterior. 

Polițiștii au efectuat verificări în localitatea de domiciliu, precum și pe raza localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate