A demisionat Cătălin Chiței administratorul public al județului Neamț

De la sfârșitul anului nu voi mai ocupa poziția de administrator public al județului. În data de 12 decembrie am depus la registratura CJ informarea privind renunțarea la mandatul încredințat prin contractul de management.

Pentru mine a fost o perioadă extrem de interesantă din care am să extrag pentru autocritică situațiile pentru care nu am fost pregătit să le gestionez, dar am să și mulțumesc pentru experiența de a cunoaște intestinele unor instituții spre care toți nemțenii se uită cu interes și speranță și care nu întotdeauna răspund la nevoile lor.

Am ales sa fac acest pas și pentru că anul viitor va fi unul cu două runde de alegeri care vor defini viața publică din România pentru următorii patru ani. E important ca alături de un candidat să stea un om de partid care va pune în munca sa tot ce are mai bun pentru reușită.”
Cătălin Chiței

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    Polticul a adus România und3 a aduso la o clica sus și bine retribuita și poporul român pentru care politicienii nu fac nimic bun ci numai dezbinare și ură (vedeți pensiile speciale …salariile din administrații. ..etc și amd! )

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate