A decedat compozitorul și prof. Cristian Misievici, membru fondator al Facultăţii de Muzică Piatra-Neamţ

2

A încetat din viață prof. univ dr. CRISTIAN MISIEVICI, membru fondator al Facultăţii de Muzică Piatra-Neamţ

Personalitate multiplă, de-a lungul vieţii a marcat fundamental oameni şi locuri, deopotrivă. Compozitor remarcabil prin simţul ritmic şi armonic desăvârşit, a lăsat posterităţii lucrări de mare valoare, încărcate de sensibilitate şi „pricepere”, aşa cum îi plăcea să spună. Zecilor de generaţii de studenţi le-a dăruit cu generozitate toată ştiinţa sa, fiind deosebit de apreciat pentru erudiţia excepţională de care dădea dovadă. Preocupat în a construi întotdeauna ceva trainic, în ultimii treizeci de ani a deţinut funcţii importante în conducerea Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca şi a fost membru fondator al Facultăţii de Muzică Piatra-Neamţ. Pentru colegi şi prieteni, a fost şi va rămâne un om deosebit, un spirit efervescent, încărcat cu un rafinat simţ al umorului şi o ironie din cele mai fine. Acum, când va păşi dincolo de „Pragul albastru”, ne rămâne doar să-l păstrăm în amintire aşa cum a fost şi să ne rugăm pentru pacea trupului şi sufletului său.

Colectivul Extensiei Piatra-Neamț al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Mirela Prisacariu spune

    Dumnezeu să vă odihnească și să vă așeze între cei drepți!!! O pierdere imensă, din care nu ne vom reveni niciodată! Cu sufletul sfâșiat de durere, DRUM BUN MAESTRE….

  2. Aya spune

    Drum lin către îngeri, dragul nostru domn’profesor, Misi. O să rămâneți veșnic în sufletele și în rugăciunile noastre, pentru că ne-ați făcut pe mulți dintre noi, oameni, ne-ați dat un loc de muncă și ne-ați îndrumat pașii spre un prezent strălucit. Odihnă veșnică!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate