Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

A decedat Alexandru, tânărul ars în explozia urmată de incendiu la Piatra-Neamț

Alexandru Gabriel Băiașu, tânărul ars în explozia de la Piatra-Neamţ, a murit în decursul acestei zile, chiar de ziua sa.

Deși a reușit să se salveze singur din incendiu, suprafața mare afectată de arsuri, peste 70% din corp, a dus la decesul acestuia.

Alexandru ar fi împlinit astăzi 28 de ani. Acesta a trecut cu bine prin prima operaţie la care a fost supus în clinica belgiană unde a fost transferat, însă nu a mai reuşit să treacă cu bine şi peste ultima intervenție. Era tratat și pentru două infecții cu Acinetobacter și Klebsiella, pe care le-a luat din spitalele din România.

Condoleanțe familiei!
24 comentarii la “A decedat Alexandru, tânărul ars în explozia urmată de incendiu la Piatra-Neamț

 1. Tudor

  Ai sintetizat foarte Bine , Numai că vă întreb pe Dvstra pe Dl Robert , Daca se ia atitudine , la un alt. Mod ,vin Jandarmii și se repeta anul 1907 NU e Bine, Daca ne adunam mai Multi și protestam pașnic, prin fața , ori făcând înconjurul unor dif instituții ,se prezintă. La Tv Breaking News ,da din autorități NU te baga in seama! ? SI Atunci cum e de procedat , că să și poti schimba ceva și totodată sa ajungi și teafăr acasă , fara a te lupta cu alți români ,care sunt jandarmi ,dar care în Viața de zi cu zi se lovesc de același mizerii că și Noi astlalti. CUM e De Făcut ??

  ADMIN: Bună întrebarea și am sa va raspund cu un exemplu.
  Exista de exemplu o serie de oameni care sunt iubitori de animale. Acum aproximativ un an un individ a călcat cu masina un caine și a fost filmat. În mod normal nu se intampla nimic…zilnic sunt călcați câini sau pisici cu mașinile, numai că în 24 de ore iubitorii acestia de animele, care uneori par fanatici, au făcut asumat, cu nume și prenume, zeci de reclamații la poliție de au inebunit instituția… că nu e simplu să ai 100 de reclamatii la care te obligă legea să răspunzi în scris și ca să oprești avalanșa de reclamații trebuie să iei măsuri cu celeritate.
  Câte reclamații credeți că au fost făcute în urma faptului că Alexandru a căpătat 2 infecții in spitalele din România?
  Concluzia: Poate ar trebui și un grup de iubitori de oameni care să fie activ măcar 10% din cat este activ si implicat grupul iubitorilor de animale ….

  Raspunde
  1. Tudor

   Cred că nici o reclamație! Părinții sunt distruși sufletește, moral, fizic P Neamț Iași Belgia charleroi in decurs de câteva zile Nu e de Colo. La DSP a fost Dl Morenciu care acum e Manager la SAJ Nt . Acum nici nu știu cine și cum mai coordonează activitatea DSP Intr un timp mai ieșea în public la Tv Dna Pipirigeanu daca nu greșesc ,cel puțin atunci când au fost inundații și infestată apa in câteva comune din județ ,a dat niste comunicate , in altă ordine de idei câți dintre cei din Cetate știu unde este sediul DSP, in afara celui de langa Policlinica , celălalt treci pe langa el zicând că e continuarea căminului de copii de langa Cinema Dacia ,in spate e mascat sediu IMB ORC și vei cu Atestate ptr taxi , camioane , etc in fata e in dosul blocurilor de pe Blv Dacia. Este o distanță enorma de la Ei la SJU Neamț ,e Drept ai de trecut un pod și urcat 40 de trepte cu tot cu alea ale spitalului.de la intrarea în EL , că de Ieșit Nu se mai știe ce și cum ? Apoi chiar D vstra a ți relatat cazul Dr de la Ortopedie care pretindea și primea Părândarat Și care Culmea e Bine Merci înapoi , Înțeleg că acolo Acum microbul sa inoculat la cel venit din Basarabia ,Dar că măcar dacă Nu l satisface suma face RETUR . Ce m-ai noi in Romanica suntem astăzi c am cum erau evreii in lagărul de la SOBIBOR , de făceau nemții ce vroiau cu Ei Asta până au adus rușii ,Reacționari care i au învățat și pe evrei Ce și Cum . Asta ne lipsește și NOUĂ in ziua de azi Un element reacționar , care să adune la un loc toate Nemulțumirile , lipsurile din rândul societății românești și să le Canalizeze spre a face o schimbare
   Faci reclamație , răspunsul vine in 30 zile , când Nu știi ce o sa fie mâine ori daca mai apuci ziua de mâine ? La cate se întâmplă, ești pe drum , da altu peste tine, intră în tine , ieși din casă i ți cad copaci in cap, intri in casa Sari in Aer , samd Tot să duci o viață de asta
   Vrei să te retragi mai departe. pe la vreo m știre Și Acolo a pătruns SMINTEALA , ești agresat sexual, pus sa faci zile de Danie pe langa cele de POST Negru , Ptr cetățeanul român c am orice tine de minimul trai de zi cu zi e VERBOTEN !

   Raspunde
 2. Zbranca elena magdalena

  Dumnezeu sa-l ierte.dumnezeu sa ii intareasca pe cei care ramin in urma. RUSINE CADRELOR MEDICALE DIN ROMINIA.AU SALARII DESTUL DE MARI SI NICI NU LE PASA .

  Raspunde
 3. Alexandru Gabriel

  Alex, îmi pare nespus, dar nespus de rău pentru accidentul prin care ai trecut, și deși ai reușit sa te salvezi din iadul pogorât peste tine, ai pierdut bătălia în cele din urmă lăsând în urma ta, doar lacrimi și durere. O familie întreaga distrusa și disperata, au pierdut ce aveau ei mai bun pe aceasta lume! Viata cruda și nedreaptă! Un sigle blând și nevinovat, tânăr ce nu trebuia sa treacă peste un accident teribil ca acesta. Dar pana la urma, nuai putem face nimic pentru tine. Drumul s-a sfârșit aici, iar Dumnezeu a hotărât sa mergi pe calea veșniciei spre luminos-ai fata! Dormi în pace suflet blând, ca venim și noi, rand pe rand!

  Raspunde
 4. Mariana

  Și fratele meu a murit în spital, având arsuri pe 50%din suprafață corpului, la doua săptămâni, am crezut ca va scăpa, dar nu a fost sa fie, Dumnezeu sai odihnească în pace,

  Raspunde
 5. Cornel

  Mare pacat
  Un suflet tanar
  Dumnezeu a mai vrut un tanar langa el
  Dumnezeu sal ierte
  Si parintii sper ca Bunul Dumnezeu sai ocroteasca si sai intareasca in acest moment greu
  Dumnezeu sa il ierte

  Raspunde
 6. Iulian

  Condoleanțe familiei ! In rest fără cinism ,dar în comentariile de acum 2 zile , unul dintre cei care au postat a prevăzut acest trist fapt, că pleacă din Ro că să Sfârșească prin străini , acum B ar trebui să de-a cva din banii de tratament înapoi , Numai că ei au Justificarea că pacientul a ajuns la ei deja infestat, banii ptr ceilalți 2 , minerii care au ajuns la ei ,au fost achitați Acum cu cazul lui Alex , samd. De aceea Cel mai Indicat ar fi să se facă la noi in tara un Spital Nou strict numai pe cazuri de Arși,: mari. mici care să aibă un. Nr adecvat de paturi și personal calificat , decât așa cum e acum , trimite l e un cost , repatriază altul Ne imaginăm că dacă familia nu a avut ptr tratament ,a trebuit să se implice acel deputat P din Tm , ne dăm seama că și ptr repatrierea lui Alex e nevoie de alt Sprijin , Donație Asta ptr că în România anului Centenar e că în România anului 1877 când se apela tot așa la popor ptr unele colecte pentru a cumpăra arme ,tunuri cu bani de la simbriași . că țara Săraca Nu are de unde Atunci fiind stoarsă de Turci in prezent de unii aleși ai neamului , vremelnic aflați la cârma țării.in timp ce o parte dintre noi , argățim prin străini , in loc să facem lucruri bune la noi in tara.

  Raspunde
 7. V.Cristian

  Dumnezeu sa te ierte !!!
  Este inacceptabil ce se poate intampla in Romania cand pe toate sticlele vezi numai mizerii umane cu chip de Dragnea, Johannis,Tariceanu si multi altii,in fruntea acestei tari si nu fac absolut nimic pentru tarisoara asta care usor usor se dezbina cade si la sfarsit inevitabil …………moare .
  Cum e posibil sa faci terenuri de sport in panta, canalizare unde nu exista apa curenta si invers, drumuri in varf de munte, sali de sport acolo exista doar pensionari si alte mii de proiecte platite gras dar neviabile si nu faci tu cateva spitale, cateva autostrazi prioritare pentru dezvoltarea acestei tari;
  Cumperi in schimb aparaturi de milioane de euro care zac in depozitele unor spitale unde s-au platit comisioane si bani grei sa le achizitioneze dar nu se pot utiliza ca nu avem specialisti in domenii cheie ;
  Suntem intr-o moarte clinica de ceva timp si nu se face absolut nimic sa ne aducem la viata .
  Mor din ce in ce mai multi oameni nevinovati numai din cauza nepasarii
  lor si vor mai muri oameni, pentru ca noi nu ii deranjam pe ei si ei nu ne deranjeaza pe noi si pentru ca ei sunt niste ticalosi cu chip de oameni .
  Din 4 in 4 ani mai vine cate un infractor si ne mai promite cate ceva dar utita imediat ce ajunge in parlament ca el defapt isi duce la capat teleul de a fura incontinuu aceasta tarisoara frumoasa dar adormita .

  Raspunde
 8. Alina

  Dumnezeu te-a vut la El, Sfântul de azi si îngerul tau pazitor te-a dus intr-un loc mai bun fara durere…Drum bun condoleanțe 🙁

  Raspunde
 9. O mama

  Dumnezeu sa te odihneasca in pace si de acolo de sus sa-i ocrotesti pe cei ramasi in urma ta…. Si fie ca parintii tai sa aiba putere sa treaca peste aceasta grea suferinta…

  Raspunde
 10. Tudor Toma

  Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace !…Pacat,…mare Pacat !…sa ai o asemenea soarta la acesta varsta !!!…o mare durere…Sincere Condoleante familiei !!!!!!!!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *