A condus mașina beat și acum merge la pușcărie. Dacă conducea o localitate beat, nu pățea nimic

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat de 56 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Roman. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 58 de zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
În fapt, la data de 30.09.2012, în jurul orei 20:05, inculpatul a condus un autoturism pe raza localităţii Teţcani, jud. Neamţ având o îmbibaţie alcoolică peste limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dacă amărâtul ar fi condus, în stare de ebrietate, o localitate din Neamț, cum fac unii primari, putea să dea cu localitatea în toate șanțurile și să o amaneteze pentru 10 generații că nu păţea nimic.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. George spune

    Subscriu, dar vreau să mai adaug că „cetățeanul turmentat” și-a asigurat un loc numai bun să ierneze și să scape de plata facturilor umflate. În plus hotelul e all inclusive si cel mai important, e totul gratuit. În schimb plătim noi asta.😠😠😠😠😠😠

    1. Ursul maro spune

      Bugetarii, pensionarii si asistatii nu platesc, dar le ramane mai mult.Hahahaha!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate