Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

A condus mașina beat și acum merge la pușcărie. Dacă conducea o localitate beat, nu pățea nimic

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat de 56 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Roman. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 58 de zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
În fapt, la data de 30.09.2012, în jurul orei 20:05, inculpatul a condus un autoturism pe raza localităţii Teţcani, jud. Neamţ având o îmbibaţie alcoolică peste limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dacă amărâtul ar fi condus, în stare de ebrietate, o localitate din Neamț, cum fac unii primari, putea să dea cu localitatea în toate șanțurile și să o amaneteze pentru 10 generații că nu păţea nimic.
2 comentarii la “A condus mașina beat și acum merge la pușcărie. Dacă conducea o localitate beat, nu pățea nimic

  1. George

    Subscriu, dar vreau să mai adaug că „cetățeanul turmentat” și-a asigurat un loc numai bun să ierneze și să scape de plata facturilor umflate. În plus hotelul e all inclusive si cel mai important, e totul gratuit. În schimb plătim noi asta.😠😠😠😠😠😠

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *