A.Co.R filiala Neamț se întrunește în zilele de 30-31 ianuarie la inițiativa primăriei Tașca

0

Asociația Comunelor din România filiala Neamț se întrunește în zilele de 30-31 ianuarie având gazdă primăria Tașca.

Acum o lună de zile s-a luat o hotărâre prin care s-a stabilit ca lunar primarii care fac parte din asociație să se adune la câte unul dintre ei și să facă schimb de experiență pentru a se sfătui cum să rezolve problemele de administrație locală, să se consulte pe metodele de atragere de fonduri, probleme sociale, probleme cu deșeurile etc.

Doamna primar Ursache, este gazda primei întâlniri de acest gen a asociației. Anul trecut primărița de la Tașca l-a adus pe șeful Agenției Naționale pentru Locuințe și a invitat mai mulți primari care au fost instruiți cu ce demersuri trebuie făcute pentru a implementa proiecte de blocuri ANL la ei în comune. Mare parte dintre cei care au participat la acea întâlnire deja au depus proiectele și urmează să se construiască blocuri ANL în comunele lor.

Având astfel de experiențe cu rezultate concrete, primarul de la Tașca a insistat în mod deosebit acest gen de întâlniri să se facă cât mai des și cu problematici cât mai diverse.

Primăria Tașca, în calitate de membru al Asociației Comunelor, găzduiește această primă întâlnire, dar nu implică bugetul local, fiecare primar prezent venind pe propria cheltuială la o întâlnire care nu este de relaxare, ci de documentare reală și schimb de experiență pe bune.

La întâlnirea primarilor din Neamț sunt invitați toți membrii Asociației indiferent de culoarea politică.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate