Scurt interviu cu Diandra Bancu, în vârstă de 11 ani, din Roman, câștigătoare Next Star

0

Dianca Bancu, în vârstă de 11 ani, din Roman, a câştigat prima ediţie a celui de-al patrulea sezon al emisiunii “Next Star”. Ea a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul, prin prestaţia pe care a avut-o în cadrul primei ediţii din sezonul patru al emisiunii “Next Star”, difuzată pe Antena 1.

Pentru prima dată la acest show, un concurent a încercat să cucerească juraţii prin intepretarea unui cântec la pahare. Diandra Bancu nu doar că a stârnit ropote de aplauze, ci a şi câştigat prima ediţie a celui de-al patrulea sezon Next Star. Acest lucru i-a permis calificarea direct în finala concursului, acolo unde se va lupta cu alţi concurenţi pentru marele premiu de 20.000 de euro.

Tânăra romaşcană a plecat de la Roman la Bucureşti decisă să impresioneaze prin interpretarea melodiei “The Cup Song”, celebra piesă interpretată de Anna Kendrick, în filmul “Pitch Perfect”.

Diandra este elevă a Asociaţiei Culturale “DoMi Dance” din Roman, ale cărei cursuri le urmează din 2010, sub îndrumarea profesorului Marian Oprea. “Fetiţa are în spate un întreg palmares de trofee şi diplome obţinute, cele mai recente fiind la Festivalul «Bran Music Fest»- unde a obţinut trei trofee, festivalul “Mamaia copiilor”- unde a obţinut un binemeritat loc III la secţiunea creaţie, participând cu o melodie semnată de Walter Dionisie, text Ancuţa Dionisie-, sau la un festival care a avut loc la Sighişoara, denumit «Vocea Cetăţii», din al cărui juriu au făcut parte nume mari din muzica uşoară românească, unde a câştigat două premii pentru categoria ei de vârstă”, a precizat Doina Chelaru, preşedintele Asociaţiei “DoMi Dance”.

Diandra Bancu este a treia tânără din zona Roman, pregătită de această asociaţie, care obţine rezultate deosebite la concursul “Next Star”, după ce, în sezoanele trecute, s-au remarcat şi Bianca Mihăilă, cu o piesă de teatru, şi Ioana Mârţ, cu o piesă de muzică populară.

Alexandra Lică

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate