La munca !!!

5

Cu plăcere observăm pe unii dintre cei care ne buzunăreau odinioară prin piețe și autobuze la coada măturii muncind. Asta da priveliște frumoasă.
la-munca

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Privitor spune

    Inadecvata abordare, fiecare isi castiga traiul cum poate – chiar si maturand (nu intrebam de ce „mananca” painea de la gura societatii ce incaseaza banii pentru prestatie), insa pentru afirmatii gratuite si aroganta prestata ati trebuie chemati in instanta. Sigur nu cu asemenea atitudini se va face integrarea a celor mai putin scoliti in deontologie.

    ADMIN: Cred că in instanță ar trebui să meargă cei care au facut legile atât de aiurea incât un tâlhar să fie lăsat in libertate chiar daca recidivează ….

  2. Mos Craciun spune

    Au timp si de buzunare dupa ce pun maturoiul in cui.

  3. Ana spune

    Daca tot ati prezentat si legea privind furtul din tomberoane, intr-un alt articol, poate ca cei prinsi la „furat” ar trebui pedepsiti prin munca, respectiv sa faca „luna” zonele de depozitare a gunoiului, unde se produce infractiunea. Ca vedeti doar, in puscarii e aglomeratie mare!

  4. mickey999 spune

    Imi inchipui ca doamnele din imagine la pauza de masa se antreneaza la ghicit in ghioc, in foitze, in boabe de orez, in apa minerala…orice ca deh, sateanul pune botu’!

  5. feraru marcel spune

    Privelistea, e intr-adevar reconfortanta, dar ineva trebuie sa se tina de capul alogenilor si sa-i puna la munca ! Cu 2-3 „ghiocei” nu se face curatenie in oras.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate