Târgul de nunți Neamț 2015

0

Camera de Comert si Industrie Neamţ a ales anul acesta sa organizeze târgul de nunti alături de atelierul de creatie Annami Couture (ex Ana Style) devenit astazi wedding planner.
Casa de moda Annami Couture va sta la dispozitie cu servicii de croitorie pe comanda pentru rochii de mireasa, rochii de seara, costume de miri ;costume casual si business; tinute cocktail si corporate. Aceste tinute sunt accesorizate cu atentie incepand de la pantofii pe comanda , camasi, pana la papioanele asortate cu grija. Creatiile unicat pot fi vizualizate pe site-ul de prezentare www.annami.ro al atelierului.
A fi wedding planner presupune organizarea nuntii de vis de la A la Z. Annami Couture ofera ocazia oricarui eveniment din viata dumnevoastra sa fie unul special. Departe de zgomotul orasului, in mijlocul naturii va pune la dispozitie locul perfect pentru evenimentul dorit: nunta, botez, cumatrii, banchete. Cortul de nunti Annami amplasat in strandul Tineretului Piatra Neamt are capacitatea de pana la 350 persoane nelipsindu-i nimic pentru a se incadra in standardele pe care le doritiSeriozitatea si respectul fata de clienti este garantat atat de cunoscutul organizator de nunti Annami Couture cat si renumitii sai colaboratori www.filmarihdpiatraneamt.ro, invitatii nunta Piatra Neamt, Salon Hypnotic,
Annami Couture.
Conceptul concernului Annami ” O meserie si o pasiune de o viata , puse in slujba dumneavoastra!” Pentru toate detaliile ce preusupun organizarea nuntii la cort accesati pagina de facebook Nunta Cort Piatra Neamt. Va asteptam cu drag pentru o consultanta de specialitate in vederea organizării nuntii dumneavoastră , pentru ca perfecțiunea nu are limite!
www.annami.ro

Art.pub

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate