Încep preselecțiile X inFractor la Primăria Piatra Neamț

5

A inceput preselecția de dosare pentru cei care vor participa la competiția X inFractor de la Primăria Piatra Neamț. Selecția  se efectuează doar pentru candidații din perioada 2007 – 2012 și se anunță una serioasă, fiind mai mulți concurenți pe câte un loc. x-factor-catuse
Se vor avea în vedere performanțele din domeniul achizițiilor publice trăsnite și pentru această ediție a X inFractor , un procent va fi dat și de achizițiile pe mass media.
Primii jurizați vor fi foștii directori de la Perla Invest, Urban, Publiserv și desigur unii dintre angajații cei mai talentați din primărie unde este propus pentru Premiul Special al Juriului un concurent supranumit ”Tata hoților”.
Cu șanse reale de promovare direct în semifinale este un actual șef de piață invizibilă, cu rude pe la un serviciu secret. Un fost șef de Urban care trebuie să explice de ce a plătit tot mobilierul din primărie, de ce a cumpărat ornamente luminoase prin oraș de peste 10 miliarde de lei și multe alte năzbâtii.
Urmează la mică distanță vreo doi foști directori de pe la Perla, și mai departe nu vă stricăm surprizele.
În curând, la ziarpiatraneamt.ro X inFractor etapa Primăria Piatra Neamț.

Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Visez asfalt spune

    Da,merita toti din primarie sa fie luati la lupa.Eu unul visez de foarte multi ani sa vad asfalt in cartierul in care stau.Vorbesc de cartierul Gara veche ,care apare in acte ASFALTAT!!!!!!!!!!Unde sunt bani de pe asfaltul care e turnat doar in acte,ma gandesc ca nu au ajuns toti la Stefan!

  2. Florin spune

    Vreau sa vad fapte…de vorbe ne-am saturat.Am vrea pe linga cei de la Primarie si institutiile locale sa-i vedem anchetati si pe cei care au raspuns si raspund de aplicarea legii in acest oras si anume:Politie,Procuratura,Tribunal.Toti trebuie sa plateasca pentru complicitatea si servilismul de care au dat dovada in acesti ani.Acesti oameni sunt cei mai vinovati de jaful care s-a produs in Piatra Neamt …fara tragerea lor la raspundere nu se va schimba MIMIC.

  3. Privitor spune

    Nimic nu-i credibil pana nu v-a incepe confiscarea si scoaterea la licitatie (pentru recuperarea prejudiciilor) a proprietatilor obtinute de pe pozitia de presedinte, primar, vice, consilier, director executant …,, a tuturor membrilor clanului mafiot nemtean.

    1. uncetatean spune

      Corect. Degeaba ii ei si ii scuturi apoi ii trimiti la mititica daca nu recuperezi prejudiciul si ii dai o amenda semnificativa . Nu arestati la parnaie , ca nu rezolvam nimic. Tot noi suportam cheltuielile de cazare si tot tocamul de recuperare. Recupereaza frumos prejudiciul , dai o amenda de 40-50% valoarea furata , punei o cautiune de cateva zeci de mii de lei ,daca vrea sa fie judecat in liberate , pune.i interdictie apoi pe mai multe chestii ,si apoi lasa.l sa .si continue viata . Daca va mai fura sau face prostii , pac sj amenda sa creasca.
      Nu inchis si fara recuperarea banilor ca nu castigam nimic. Lasa.l sa.si continue afacerile si pune.l pe uscat cu tot ce a bagat ilegal la buzunar.
      Apoi , chestia aia cu site.ul dna Nu stiu cum , ca cica sa daj in gat pe unul de l.ai vazut ca a comis prostii. Ok. Dar ala de aduce astfel de denunturi sa castige si el un 10 % din valoare , nu sa dea cu cioc ca sa castige o paine doar procurorii. Nu tata. Dai si lu ala si pune.l sub no name si totul va fi ok. Le va fi frica pe viitor la multi sa mai faca prostii pentru ca nu vor stii cand le va bate la usa „mos craciun” ca sa.i intrebe de sanatate. Si astfel le va mai trece din obiceiul asta de a mai face ilegalitati.

  4. motanu'descaltat spune

    D.N.A-ul trebuie sa inchirieze de la CFR trenul personal cu etaj pt ca din primaria noastra cat si din societatile primariei sunt foarte multe persoane care trebuie sa-i tina de urat lui Pinalti si Farcasanu in puscarie! Speram ca toti hotii care au supt banii publici sa plateasca cu libertatea si nu in ultimul rand justitia sa dispuna confiscarea averilor, deoarece stiu persoane care prin anii 2000 nici chiloti in fund nu aveau, iar acum au vile, apartamente si conturi babane prin bancile straine!! SPOR LA TREABA D.N.A!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate