Talharie in drumul mare

0

Ofiţerii de cercetare penală din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Roman au finalizat un dosar penal si au propus trimiterea în judecată a lui D. Stefan, de 20 de ani, din Roman si S. Mihai, de 18 ani, din comuna Secuieni, judeţul Neamţ, care au fost cercetaţi în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. În fapt, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată, prin 112, în ziua de 7 octombrie, în jurul orei 19.00, de R. Marian, de 18 ani, din comuna Săbăoani, despre faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă de două persoane necunoscute.
În temeiul sesizării, poliţistii Biroului Ordine Publică Roman au demarat operativ investigaţiile si au reusit identificarea si depistarea celor doi suspecţi. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce partea vătămată se deplasa prin Parcul municipal Roman, a fost acostată de D. Stefan si S. Mihai. Acestia au cerut victimei să le dea bani, însă fiind refuzaţi D. Stefan a lovit-o cu pumnii peste faţă, în timp ce S. Mihai i-a introdus mâna în buzunar, sustrăgându-i suma de 120 lei.

Talharie in drumul mare

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate