Câțiva pietreni au protestat contra ”Închiderii postului Antena 3”

16

protest-antena-3Desigur ca nu e vorba de nicio închidere a Antenelor, ci doar de visul unor politicieni de a închide gura unei părți a presei. Identic se întâmplă și la Neamț unde Culiță Tărăță încearcă să închidă ziarpiatraneamt.ro dar de la visele politicienilor și până la punerea piciorului pe grumazul presei e drum lung… sau poate nu ?!?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
16 Comentarii
  1. Oana spune

    Nu m-am putut uita la filmare mai mult de 30 sec. Mi-e rusine mie de prostia lor… Din toamna, vai de noi, astia mai tineri!

  2. feraru marcel spune

    Faaaantastic !! La Timisoara niste „varance” strigau : NU NE LUATI SUFLETU’, NU NE LUATI CREIERU’ CREDETI-MA PE CUVANT CA NU VA MAI DAU LINKU’…… !

  3. Andrei spune

    Majoritatea din ei s-au strans acolo pentru ca in loc de „Antena 3” au inteles „Avem tigai”.

  4. Ticu spune

    Telespectatorul tipic:neinstruit( ca sa poata fi manipulat),varsta mai inaintata(principiul crede si nu cerceta,ca orcum le stiu eu pe toate,sa nu-mi spuna mie nimeni,nimic-doar Badea si Gadea-)si mai ales cu o singura idee,si fixa,,jos dictatorul”.Ar fi de ras,dar clar e de plans.Sunt la putere de 2ani,nu au facut nimic din ce au promis,si fac campanie tot cu ,,jos Basescu”(ca doar tine la cei mai saraci cu duhul). In rest ma bucur ca justitia mai ascunde din cei ce au furat tara,si sunt mult mai multi,iar faptul ca Varanul a fost si informator al securitatii,dovedeste caracterul sau si instrumentele sale(minciuna,manipularea,dezinformarea etc…).Cu asemenea cetateni Romania nu are nici o sansa!

  5. feraru marcel spune

    Dragii mei, care vreti ” sa va radeti ” oleaca, priviti clipul de la linku’ aista. : http://www.evz.ro/cele-mai-tari-glume-despre-plimbarea-organizata-de-antena-3-in-fata-palatului-cotroceni.html. Nu va uitati ca-i Evz….nu-i periculos pentru cei cu „toate tiglele pe casa”.

    1. feraru marcel spune

      Care totusi au „probleme” priviti aici :https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rh2dcW4lBUQ

    2. popa gheorghe adrian spune

      Nea Feraru, mata erai mai instruit si ne-ai obisnuit cu glume scrise sau vizuale de calitate. Astia pe care ii posteaza cei de la evz sunt constipati rau…o cura de pepeni nu le-ar strica, ca tot e sezonul, poate le trece „talentul”.

      1. feraru marcel spune

        Hai maitre, ca ideea cu cartonasele pe care ar trebui sa le poarte anencefalii astia mi se pare haioasa. Deci ei, manca-i-ar norocul vor sa fie varani. Sa fie, ca probabil le sta bine. Si….mai sunt niste „texte” p-acolo, unde eu chiar am ras cu pofta. Sa nu uit sa mentionez vocile celor doua tipe. Una cauta sa o imite pe Cindy Lauper si chiar reuseste. Melodia originala si artistii care au consacrat-o o gasiti aici : https://www.youtube.com/watch?v=t1unKFqRBWw

        1. feraru marcel spune

          Au peste 145000 de vizualizari pana astazi. Si a fost postat pe 11.08.2014 E viral, nu ??

        2. popa gheorghe adrian spune

          Originalul imi place intotdeauna, copiile imi provoaca greata…si avem suficiente si in politica romanesca, nu numai in wowbiz sau „celebrele Vipuri”. In rest, stima si respect d-le Marcel

          1. feraru marcel spune

            Draga d-le Popa, aseara,12.08.2014, am aflat din gurita bine conturata a gadelui antenist ca as putea fi (daca nu cumva chiar sunt)…..nazist si fascist. De ce ? Pentru ca nu vorbesc voiculeste, pentru ca nu-i plang pe bietii „confiscati”,pentru ca ma uit si bag in seama si alte posturi de pe esichierul frumoasei noastre mass-media. De asta eu dar si multi altii suntem un adevarat pericol social, cu idei fasciste, naziste, care dezbina populatia. Suparat probabil pe textul satirei mondeniste : „Daca ai studii si te uiti la noi – plesneste vena.
            Dar decât cu scoala va preferam pe voi”, gadele ne-a prezentat niste grafice de unde rezulta ca -s urmariti numai de baieti destepti si cu multa scoala, avand grija sa insinueze ca toti prostii se uita la ceilalti. Prosti si periculosi, deoarece sunt fascisti, nazisti. Am stat si m-am uitat bineinteles, sa vad pana unde poate merge ipocrizia. Nu reporterii antenei au fost agresati la….plimbarea cu iz de protest antibasist, ci invers. Un nevinovat domn de bine cu idei sanatoase in cap i-a tras un picior unei reporterite „fascistoido-naziste” Iata si aici in orasul de pe Bega, ce frumos s-au purtat adevaratii Romani :https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z6IMlq7k7-g Va rog sa ascultati coloana sonora si veti auzi strigatul unei „doamne” de bine, n-asa, care cerea sa nu i se ia ceea ce (de)sigur n-avea : CREIERUL. Gadea manipuleaza, pe principiul : „HOTUL STRIGA HOTII” Cred ca LEGEA ar trebui sa-si spuna cuvantul in privinta specialistilor in metode securistice de manipulare si mintire a opiniei publice. Zombii creati de Gadea si Badea pot la un moment dat sa execute si misiuni kamikaze iar eu m-as putea simti amenintat daca as pronunta pe strada cuvinte ca : B1, manipulare voiculesciana,etc. D-vs, ce parere aveti, ca avocat si om care cunoaste legea ? Cine-i fascistul ?

  6. nick spune

    Miinile se scrie asa? Of,si prosti si analfabeti. Ce legatura are Antena 3 cu faptul ca varanul a ciordit cat toti ceilalti la un loc? Inchide cineva postul ala tampit? Nu. Doar ca in loc sa plateasca chirie lui Intact Media,vor plati Guvernului Romaniei. Atat.Ce tot urla cretinii aia de gadea si badea??? Doamne,chiar asa am ajuns,sa cerem libertate pt un infractor jegos?

  7. domnu' dan spune

    Pana acum vreo 3 ani, mai exact pana in momentul in care incompetentul de Ponta a juns la putere, eram si eu un telespectator fidel al Antenei 3. Insa, de atunci, am ajuns sa-i urasc, pentru manipularea grosolana, repetata si unidirectionala pe care-o propaga, pentru lacheismul si prosteala in masa pe care o folosesc. Nu imi vine sa cred ce succes au, mai ales asupra psihicului persoanelor varstnice, de regula neinstruite. Practic, acestia sunt spalati pe creier, ajungand sa-si contureze realitatea cotidiana exclusiv dupa dezbaterile din platoul acestei televiziuni. Ignorand faptul ca puterea executiva este detinuta de PSD de aproape 3 ani, timp in care viata lor s-a degradat continuu, ignorand realitatea economica crunta, ignorand legea si chiar bunul simt, ignorandu-si chiar propria judecata. Raul absolut a fost identificat in persoana „basistului”, din vina caruia se produce orice nenorocire, de la scumpirea preturilor la incalzirea globala. Te face sa constati ce arma teribila este manipularea si cum, cu ajutorul ei, iti poti dezvolta o armata de zombie.

  8. Gabi spune

    Cativa batrani curajosi si cu simt civic paziti de o haita de trantori grasi si nesimtiti de la Jandarmeria lui Basescu.
    Cinste lor!

  9. feraru marcel spune

    Motto : Dottore, dottore, vino iute si ne…. si ne……SCAPA !!! HUOOOOOO !!! De dictachior ! Dupa Nana, o vrea pe Dana ? Huuuoooo ! Dottore. Frumosi acesti batrani !pardon de cuvant neinspirat) Huoooooo. SEVRAJ MEDIATIC ?? Nu vrem sa ne trezim cu DD…,nu noi o vrem pe dana sa ne spuna despre nana. Noi, fosti agenti si agente vrem postul lu’ sefu’, ca sa ne simtim bine. Ca cica si el o fo’ tot ca noi. Noi n-am facut rau la nimeni ! Huooooo ! Numa’ pe cei care-o vrut rau’ lu’ nea Nicu nu i-am iertat. Pai, neiertandu-i pe ei, ne-or iertat organili pe noi, ca sa prindem pensioara asta bunicica, pe care HUOOOO, ne-o taiat-o…huoooo. Jos mana !!!! Jos si mana…. He, he,amintiri din tineretea lor, cand cuvintele astea mai aveau o noima. S-apoi…, de ce n-au fost si pompierii acolo, ca erau toti….suparati foc ! Si un cardiolog, un psiholog, un neurolog.. Ca Doamne fereste se putea lasa c-un necrolog ! Des aprob astfel de „plimbari”, care face bine corpului si spiritului nelinistit a unora dintre concetatenii nostri. Ah, pentru a nu fi inteles gresit si banuit ca ma uit si la alt post tv., va rog sa cititi des aprob ca : aprob des. Huoooooo ! Va multumesc din cale-afara !

    1. feraru marcel spune

      LI BER TA TE !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate